x

Manage uw bezoekers op intuitive wijze

snel, simpel en eenvoudig met de SLIM Access

Meer info

DekaMarkt World of Food

Onder de naam World of Food heeft DekaMarkt momenteel zes food experience supermarkten die de klant dagelijks een unieke winkelbeleving aanbieden. Pan Oston leverde op verschillende locaties de checkout zone van dit unieke winkelconcept.

Met een ruimere opzet op open hoge plafonds voelen de World of Food supermarkten ruim aan. Daarnaast bieden de winkels een wereld aan vers aan op een vloeroppervlakte dat groter is dan de gebruikelijk.

Dat de World of Food supermarkten zich echt richten op beleving voor de klant is terug te zien aan de ruime keuze van ambachtelijke producten in het assortiment. Daarnaast is er veel ruimte om zelf te kunnen kiezen, combineren en producten te ervaren. Zo zijn vrije uitloopeieren los verkrijgbaar, is het mogelijk om zelf verse melk te tappen en kun je een eigen mix maken van versgebrande noten.

Dekamarkt past ook “blurring” toe bij de World of Food supermarkten. Klanten kunnen er direct de producten ervaren en bijvoorbeeld een kopje koffie, verse jus d’orange of een hamburger uit eigen slagerij nuttigen in de foodcorner.

Om het transactieproces frictieloos te laten verlopen heeft DekaMarkt samen met Pan Oston de checkout zone volledig volgens de look & feel van de winkels ingericht. Naast de modulaire Element bandkassa’s heeft Pan Oston in nauwe samenwerking met Dekamarkt een modulaire servicebalie ontwikkeld. Deze balie voldoet aan de wettelijke eisen van de wetgeving voor tabakswaren door gebruik te maken van lades. Tabakswaren moeten namelijk aan het zicht van de klant onttrokken worden vanaf 2020.

Uiteraard is er ook aan selfservice gedacht, waardoor klanten die enkele producten willen afrekenen kunnen kiezen voor zelfscan. Samen met Detailresult Groep, waar Dekamarkt onderdeel van uit maakt, is een zo optimaal mogelijke Zelf-checkout  ontwikkeld waarbij de mogelijkheid bestaat om het meubel te gebruiken als Zelf-checkout en Scan-As-You-Shop module. Deze ontwikkeling is samen met Detailresult Groep gedaan om schaalvoordeel te behalen voor al hun supermarkt formules.


deel
Element Deka World of Food Element Deka World of Food Element Deka World of Food Element Deka World of Food
Ontdek meer
Edeka Endt
HEMA
Action

LAAT U INSPIREREN

Blijf op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen betreft checkout, selfservice en kiosk oplossingen door Pan Oston te volgen.
Volg ons

CONTACT

Vragen over onze checkout, selfservice of kiosk oplossingen? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
VERZENDEN