SLIM Access

De SLIM Access assisteert u in het waarborgen van het maximaal aantal bezoekers in uw pand. Het flexibele design zorgt ervoor dat het product in te zetten is in winkels, kroegen, sportkantines, bibliotheken, toiletruimtes of andere openbare ruimtes. Door middel van dit toegangssysteem zorgt u ervoor dat de RIVM richtlijnen gehandhaafd worden en boetes of gedwongen sluitingen voorkomen worden.

Meer informatie

Beheer uw bezoekers snel en eenvoudig met ons slimme bezoekerstelsysteem

Nieuwe maatregelen, zoals een maximaal aantal bezoekers per ruimte, om het Corona visus te weren hebben een veranderende invloed op onze maatschappij. Het lijkt erop dat deze maatregelen ook na deze pandemie langer van kracht zullen blijven. Hierdoor zijn ondernemers bijna verplicht om naar een vorm van bezoekersbeheer te kijken. Want de staat dicteert dat ondernemers deze regeling zelf moet handhaven. In de praktijk blijkt dit niet altijd zo eenvoudig, waardoor u als bedrijf het risico loopt boetes te krijgen.

In de Retail managen veel ondernemingen bezoekers door het verplicht winkelen met winkelwagen of een mandje. Helaas is dit niet mogelijk in bijvoorbeeld restaurants, kroegen of musea en zet men hier extra personeel in om bezoekersaantallen te managen. Dit is kostbaar en voor veel ondernemingen zoals bars, restaurants, musea of kleine ondernemers, die al enorm zijn beperkt in het aantal bezoekers, niet rendabel. Het is dus tijd voor een flexibele en kosten efficiënte oplossing voor nu en in de toekomst.


BEZOEKERS- BEHEER GEMAKKELIJK, SMART & INTUÏTIEF GEMAAKT

De SLIM Access assisteert u in het waarborgen van het maximaal aantal bezoekers in uw pand. Het toegangssysteem plaatst u bij de ingang van uw pand en geeft met kleuren en signalen aan of iemand het pand wel of niet mag betreden. Het product is inzetbaar in alle openbare ruimtes: van winkels, kroegen en sportkantines tot bibliotheken en toiletruimtes. U handhaaft eenvoudig volgens de RIVM-richtlijnen en voorkomt boetes of gedwongen sluitingen.

De klant-toegangscontrole werkt intuïtief en is uit te breiden met verschillende modules, zoals een desinfectie-handgel dispenser. Het digitale klantregistratiesysteem werkt autonoom en is te plaatsen zonder ingewikkelde installatie. Bovendien is de compacte oplossing eenvoudig verplaatsbaar en verkrijgbaar met een optioneel accupack. Hierdoor is deze flexibel in te zetten in bijna elke situatie, bijvoorbeeld als bezoekersteller op evenementen of als tijdelijke oplossing bij een bedrijf.

De SLIM Access helpt ondernemers om het maximale aantal bezoekers in hun pand te behouden. Via led- en audiocommunicatie worden uw bezoekers geïnformeerd of er nog voldoende ruimte is in het gebouw.  Ook is de zuil, als onderdeel van de SLIM Familie, uitbreidbaar zijn met een scherm voor digitale communicatie of gezondheidsscreening.

Stop met handmatig tellen! Benut de voordelen van onze klantenteller SLIM Access


  • Eenvoudig in gebruik (Plug & Play)
  • LED & geluidsinteractie
Kosten & energie besparendUitbreidbaar met o.a. desinfectie handgel dispenser
Privacy proof

Meer specificaties


MEER SPECIFICATIES


CONFIGURATIE

De SLIM Access wordt gebruiksklaar geleverd. Aanpassingen kunnen echter ter plekke worden gemaakt in een handomdraai. Door middel van een draaiknop kunnen medewerkers het aantal bezoekers aanpassen en de unit resetten.

STROOMAANSLUITING

Standaard is een 220V voedingskabel (1.5m) meegeleverd. Als extra optie kan gekozen worden voor een geïntegreerd oplaadbare accu die tot wel 1 dag meegaat.

DETECTIE METHODE

De infrarood reflecterende sensoren zorgen voor een snelle en accurate detectie. Hierdoor is er geen vertraging tussen bezoekersregistratie en is het niet nodig om aanvullende reflectoren te installeren.

COMMUNICATIE

LED met hoge intensiteit zorgen in combinatie met een audiosignaal voor duidelijke communicatie.

PLAATSING

Sensoren kunnen aan de linker-, rechter- of beide zijden van de unit worden geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om de unit naast een deuropening (max. 2,5m) of in het midden van een deuropening (max. 5m) te plaatsen. Na plaatsing kunt u de bezoekersteller stabiliseren met de stelpoten.

SPATWATERDICHT

De  SLIM Access is spatwaterdicht. Wij raden het echter af om de oplossing langdurig buiten te laten staan.

EXTRA OPTIES

Haal het meeste uit uw SLIM Access door een van de volgende opties toe te voegen:

· desinfectie dispenser

· integratie van een scanner

· extra touch or info scherm
Offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan door ons te bellen of het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
 
SEND