x

Manage uw bezoekers op intuitive wijze

snel, simpel en eenvoudig met de SLIM Access

Meer info

OV Chip Kiosk

Via Prodata Mobility Systems kregen we de opdracht om een volledig nieuwe outdoor betaalterminal te ontwikkelen en te produceren. Na een uitgebreide designstudie ten aanzien van gebruik, weersomstandigheden, ergonomie en vandalisme is er een incheckpunt voor het openbaar vervoer ontwikkeld, die de meeste Nederlandse treinreizigers wel eens van dichtbij hebben gezien.

Klimaatbeheersing was een belangrijk onderdeel van deze betaalterminals. De terminal, al haar hard- en software, moest wel kunnen ademen via een rooster, maar mocht niet nat worden. Dit is een uitdaging voor een outdoor kiosk in een openbare ruimte, waar men rekening moet houden met vandalisme en wisselende weesomstandigheden. Om dit te ondervangen heeft Pan Oston speciaal een membraanfilter ontwikkeld. Voordat de terminal in gebruik kon worden genomen zijn er verder nog een heel aantal IK- en IP classificatie testen op de behuizing uitgevoerd.

Het service en onderhoudsgemak van de terminal was een belangrijk criterium. De kiosk is daarom zo ontwikkeld dat een service monteur in een split-seconde de storing kan verhelpen. Dankzij de uitneembare kap van de kiosk, met geïntegreerde hard- en software, is de plug & play module in één keer te vervangen. Hierdoor ontstaat er een hoge mate van up-time en kan de kiosk door de reizigers snel weer in gebruik genomen.
 
deel
OV incheck zuil op het station OV incheck zuil op het station
Ontdek meer
Boni Supermarkt
Edeka
Action

STAY INSPIRED

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
Volg ons

ONS CONTACT

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
SEND