/ Nieuws

STÖPPELHAENE 2023

16 aug 2023

Het grootste dorpsfeest van Salland gaat op 23 augustus weer van start: Stöppelhaene 2023. En zoals de slogan al aangeeft: Doar mu'j bie wean! Pan Oston neemt deze uitspraak al jaren ter harte en blijft dit zomerfeest in het bruisende centrum van Raalte ook in 2023 als trouwe sponsor ondersteunen.


Op woensdag 23 augustus wordt het officiële startschot gegeven voor Stöppelhaene 2023 met de Stöppelloop, waarbij Pan Oston met maar liefst drie teams aan de start zal staan van de bedrijvenloop.


Het Sallandse Oogstfeest Stöppelhaene is voor Pan Oston een belangrijk evenement op de zomerkalender. Als regionale werkgever voelen we ons nauw verbonden met de gemeenschap in Raalte en veel van onze medewerkers doen van harte mee aan de vele activiteiten tijdens het evenement.


Pan Oston is een groeiend internationaal bedrijf en altijd op zoek naar getalenteerde mensen met de doorzettersmentaliteit die Salland kenmerkt en die een uitdagende baan in de techniek ambiëren. Daarom loopt er tijdens Stöppelhaene een campagne om bezoekers van het evenement enthousiast te maken voor werken in de techniek: 'Krie'j döst van techniek?'Zo draait de campagne op de grote schermen van Main Stage en kun je op de speciale website https://panoston.nl/wulle-weh kennismaken met Pan Oston en onze actuele vacatures raadplegen.

/ Contact

Contact

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download STÖPPELHAENE 2023 datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.