/MARKTEN

ONZE MARKTEN

Pan Oston richt zich met kwalitatief hoogwaardige en innovatieve checkout, selfservice en kiosk oplossingen op de food en non-food Retail, tankstations, bakkerijen, quick-service restaurants en foodservice.
/ Tankstation Shops

TANKSTATION SHOPS

Convenience shopping in tankstations is de laatste jaren steeds populairder geworden. Moderne tankstation shops bieden nu een breed scala aan ontbijt, grab & go en vers voedsel. Om deze servicegerichte verandering te ondersteunen is digitale selfservice zoals een bestelzuil ideaal. Investeer daarom nu in een bestelzuil of kiosk en maak uw tankshop toekomstbestendig.
/ Bakkerij

BAKKERIJ

Begin met het aanbieden van bakkersproducten & koffie "to-go" op een efficiënte, snelle en klantvriendelijke manier door een oplossing voor zelfbediening aan uw bakkerij toe te voegen. Onze op maat gemaakte bestelkiosken voor bakkersproducten is ideaal om de klantenstroom in uw bakkerij of lunchcorner te versnellen.
/ QSR & Foodservice

QSR & FOODSERVICE

Foodservice en de manier waarop we eten en drinken bestellen is enorm veranderd na de introductie van selfservice oplossingen. Vooral bestelzuilen en kiosken zijn populair binnen de fast-food scene; iedereen weet hoe ze werken, waardoor klanten de vrijheid hebben om op eigen wijze te bestellen. Maar u hoeft geen grote keten te zijn om kiosken te gebruiken; u kunt self-service ook in uw restaurant integreren!
/ Retail

RETAIL

Het Retail landschap is op het gebied van afrekenen, transactie en informatie in transitie naar meer gemak, flexibiliteit, snelheid, zelfstandigheid en controle bij klanten over hun winkelervaring. Pan Oston is sinds 1969 specialist in klantinteractiesystemen voor de Retail sector, zowel in de food- als in de non-food sector, en loopt voorop in nieuwe ontwikkelingen rondom checkout, selfservice en kiosk oplossingen voor retailers.
/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
/ Artikelen

Download MARKTEN datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.