CHECKOUTS & KASSAMEUBELS
/ Checkouts

Geef bezoekers een optimale winkelervaring

Hoe zorgt u voor een optimale winkel- én werkervaring? Door de juiste kassameubels te kiezen voor uw zaak vervult u de behoeften en wensen van zowel uw klanten als collega’s. Zo rekenen klanten moeiteloos hun producten af met een zeer persoonlijke ervaring en ervaren uw collega’s op een comfortabele en ergonomische werkplek, volledig afgestemd op hun werkhouding.


Daarnaast is het van groot belang dat het meubel aansluit op uw business, winkel en/of merkbeleving. Of u nu eigenaar bent van een supermarkt, non-food retailer, tuincentrum of bouwmarkt... Pan Oston creëert al sinds 1969 kassameubels (checkouts) voor uiteenlopende marktsegmenten: van kleine, lokale supermarkten tot internationale ketens. Onze standaard oplossingen bieden talloze opties en variaties, die volgens de allerlaatste trends en innovaties zijn ontwikkeld. Met het persoonlijke advies van onze specialisten kiest u de optimale front-end samenstelling voor uw onderneming.

/ Onze oplossingen
Hardware-onafhankelijk
Ergonomisch getest
Volledig customisable
Future-proof
Hardware-onafhankelijk
Ergonomisch getest
Volledig customisable
Future-proof
Hardware-onafhankelijk
Ergonomisch getest
Volledig customisable
Future-proof
Hardware-onafhankelijk
Ergonomisch getest
Volledig customisable
Future-proof
Hardware-onafhankelijk
Ergonomisch getest
Volledig customisable
Future-proof
Complexe sliders

Of een quote

Button kan ook
Complexe sliders

Of een quote

/ Checkouts

Uw nieuwe checkout of kassameuubel

Maak een juiste keuze

Van één ding bent u zeker: onze kassameubels weerspiegelen de unieke identiteit van uw zaak en dragen bij aan de winkelervaring van uw klanten. De modulaire designs -die overigens volledig customisable zijn- zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en de laatste (digitale en innovatieve) trends. U kiest uit talloze opties waarmee u het winkelgenot vergroot, van zowel uzelf als uw collega’s: denk aan verschillende bandlengtes, afvoerbakken en de nieuwste digitale mogelijkheden.


Richt uw checkout-zone optimaal in en combineer onze checkouts met selfservice oplossingen - denk bijvoorbeeld aan self-checkouts en kiosken . Op die manier ervaren uw klanten volledige keuzevrijheid als het gaat om afrekenen. Al onze meubels zijn onafhankelijk van soft- en hardware en worden in mum van tijd geïnstalleerd met onze Plug & Play service.


Klaar voor de toekomst!

• Talloze variaties beschikbaar, geschikt voor elk marktsegment

• Volledig onafhankelijk en optimale integratie van hard- en software

• Uitbreiding mogelijk met bijpassend meubilair

• Duurzaam & volledig afgestemd op de consument van de toekomst


Ergonomische designs voor maximale werkcomfort

• Ergonomie heeft bij Pan Oston de hoogste prioriteit

• Jarenlange kennis van technologie en materialen

• Ergonomische controles voor maximale werkcomfort

• Ontwikkeling op basis van meest recente Arbo-regelgeving

/ Producten

SLIM Checkout

SLIM Checkout

De SLIM Checkout geeft uw front-end een uniforme uitstraling die naadloos aansluit bij de customer journey van uw klanten. Het modulaire design geeft de flexibiliteit om het kassameubel aan te passen, zodat deze overeenkomt met de door u gewenste look & feel. Terwijl herkenbare touch-points, zoals onze Core en Smart LED, de doorstroom en ervaring van klanten verbeteren.

SLIM Merge

Checkout

De SLIM Merge kassa is ontworpen om SCO's optimaal te integreren in een kassa-opstelling met band. De aanvoerband bestaat uit twee transportbanden in een oriëntatie van 90 graden. De extra ruimte die ontstaat door de tweedelige aanvoerband wordt gebruikt voor de integratie van de SCO's.

SLIM Counter

Massive

De SLIM Counter kan op verschillende manieren worden geconfigureerd om een servicebalie te creëren die voldoet aan de wensen van elke retailer. De moderne look & feel past naadloos bij elk interieur en elke winkelinrichting.
SLIM Checkout
SLIM Merge
SLIM Counter
/ Ontdek onze checkouts & kassameubels
Globus Markthallen

Vernieuwde checkout zone

SPAR Lembrechts

Checkout & Selfscannen in één

/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
/ Artikelen

Download Checkouts & Kassameubels datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.