KIOSKEN & ZUILEN
/ Over kiosken en zuilen

Selfservice zoals het bedoeld is

Selfservice kiosken en zuilen verbeteren de winkelervaring, bieden een stuk extra service én verhogen de klantdoorstroom, zonder de inzet van extra personeel. Uw klanten zijn meer zelfredzaam bij belangrijkste handelingen in uw zaak: van het opzoeken van informatie en het aanmelden van een bezoek tot het bestellen en afrekenen van producten. Onze kiosken zijn breed inzetbaar bij talloze branches.


Geef klanten de ultieme winkelervaring met een stijlvolle, digitale presentatie van uw organisatie. De selfservice kiosken en zuilen plaatst u op strategische plekken – daar waar klanten het meest geholpen zijn met zelfbediening:

- Bij de ingang, als servicepunt voor pre-orders

- Midden in de winkel, als omnichannel voor productinformatie

- Aan het einde van hun klantreis, als selfservice kassa

Al onze selfservice oplossingen zijn modulair of volledig op maat gemaakt. Het moderne design en de personalisatie-mogelijkheden van onze producten sluiten volledig aan op uw huisstijl. Zo bereikt u uw klanten met de beste oplossing op het beste moment en stimuleert u zodoende moeiteloos de cross- en upselling. Ontdek wat onze oplossingen voor u kunnen betekenen!


/ Onze oplossingen
Interactieve kiosken
Bestelzuilen
Informatiezuilen
Shop-in-Shop
Interactieve kiosken
Bestelzuilen
Informatiezuilen
Shop-in-Shop
Interactieve kiosken
Bestelzuilen
Informatiezuilen
Shop-in-Shop
Interactieve kiosken
Bestelzuilen
Informatiezuilen
Shop-in-Shop
Interactieve kiosken
Bestelzuilen
Informatiezuilen
Shop-in-Shop
Complexe sliders

Of een quote

Button kan ook
Complexe sliders

Of een quote

/ Selfservice kiosken en zuilen

Bestelzuilen zijn van deze tijd

Maak een juiste keuze

Is uw organisatie klaar voor de nieuwe generatie consumenten? Zorg dat u op tijd inspeelt op een generatie van ‘digital natives’, die gewend is aan zelfstandige interactie met digitale interfaces. Zij willen niet in de rij staan voor een kassa, bestelbalie of een informatiedesk maar willen snel kiezen wat ze nodig hebben en gemakkelijk zelfstandig afrekenen. Met selfservice- en bestelkiosken in uw zaak komt u aan deze wensen tegemoet en zorgt u voor een optimale klantervaring en goede doorstroom op drukke momenten.


Bij Pan Oston kiest u uit diverse informatie-, bestel- en betaalzuilen die toepasbaar zijn in elk marktsegment. Van winkels, restaurants en bedrijfspanden tot casino’s, sportscholen, musea, dierentuinen en pretparken.


Onze interactieve kiosken en zuilen zijn modulair en van hoge kwaliteit. U investeert in een duurzame oplossing, die niet alleen weinig onderhoud behoeft maar ook moeiteloos wordt geïmplementeerd met onze Plug&Play service. Al onze oplossingen zijn soft- en hardware onafhankelijk waardoor u volop keuzevrijheid heeft in touchscreens en besturingssystemen.


/ Producten

ESSENCE Kiosk

ESSENCE Kiosk

De ESSENCE kiosk is een ideale oplossing voor zelfbedieningsrestaurants en bars. Het maakt het mogelijk om pre-order, up- & cross-selling en betalingsmogelijkheden vlot te integreren in een klantvriendelijke oplossing. Het is een perfecte methode om uw interactieve klantprocessen op een intuïtieve manier te versnellen. Door de juiste hardware- en softwarecomponenten te combineren, biedt u uw klanten een unieke beleving bij het bestellen.

BLUE FIRE Compact

BLUE FIRE Compact

De BLUE FIRE Compact is het instapmodel van de prijswinnende BLUE FIRE Familie. Deze efficiënte kiosk heeft een nog kleinere footprint dan zijn grotere broer, de BLUE FIRE Prime. De Compact is geschikt als digitale receptie, bestel-, of informatiezuil. Daarnaast is het mogelijk om uw webshop er op weer te geven om uw assortiment ter plaatse uit te breiden.

BLUE FIRE Fast Order

BLUE FIRE Fast Order

De BLUE FIRE Fast Order is speciaal ontworpen als bestelzuil voor selfservice-restaurants. De kiosk is de perfecte manier om de interactieve processen met uw klant op een intuïtieve manier te versnellen. Door de juiste hardware- en softwarecomponenten te combineren kunt u uw klanten een unieke beleving bieden tijdens het bestellen van hun menu.

BLUE FIRE Micro

BLUE FIRE Micro

Ontworpen als een kiosk met minimale voetafdruk voor op uw counter of bar, is de BLUE FIRE Micro ideaal als pre-order-, pick-up-, ticketing-, registratie- of betaalterminal voor restaurants, winkels en bedrijven.

BLUE FIRE Prime

BLUE FIRE Prime

Geef uw klanten de self-service ervaring die ze verdienen met de BLUE FIRE Prime. Als best-in-class designoplossing staat hij voor kwaliteit en geeft hij klanten een eersteklas gebruikerservaring. Door een verbluffend uiterlijk te combineren met de beste functies voor self-service is de kiosk geschikt als registratie-, self-order- of informatiekiosk.
ESSENCE Kiosk
BLUE FIRE Compact
BLUE FIRE Fast Order
BLUE FIRE Micro
BLUE FIRE Prime
/ Ontdek onze kiosk en bestelzuil oplossingen
Pad Thai

Bestel zelf je streetfood

Backfactory

Next level selfservice met AI-Kiosk

/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
/ Artikelen

Download Kiosken & Zuilen datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.