ZELFSCAN & ZELFCHECKOUT
/ Over zelfscan en zelfcheckout

Geef bezoekers een optimale winkelervaring

Uit onderzoek blijkt dat frustraties bij klanten oplopen wanneer zij moeten wachten om producten af te rekenen. 73% van de klanten koopt zijn producten elders als wachtrijen bij kassa’s regelmatig te lang zijn. U verkort deze wachtrijen met de inzet van zelfscankassa’s en self-checkouts, waarbij uw klanten volledige keuzevrijheid krijgen in de manier waarop zij hun boodschappen afrekenen.


Daarom verbetert een zelfscankassa de winkelervaring van uw klanten direct! Uw klanten bepalen zelf hoe zij hun producten afrekenen: met een handscanner of mobiele telefoon, bij een betaalzuil of bij een zelfscankassa. Daarnaast hebben uw collega’s -die normaliter de kassa bedienen- tijd om extra service te verlenen in de winkel zelf.

/ Onze oplossingen
SAYS
Zelfcheckout
Mobile SAYS
Cradle Walls
SAYS
Zelfcheckout
Mobile SAYS
Cradle Walls
SAYS
Zelfcheckout
Mobile SAYS
Cradle Walls
SAYS
Zelfcheckout
Mobile SAYS
Cradle Walls
SAYS
Zelfcheckout
Mobile SAYS
Cradle Walls
Complexe sliders

Of een quote

Button kan ook
Complexe sliders

Of een quote

/ Selfservice

Begin nu met self-service in uw winkel...

De voordelen van self-checkouts (SCO’s)

SCO’s zijn tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk en sluiten feilloos aan op de on-demand wensen van de huidige maatschappij. Zo kopen consumenten bijvoorbeeld vaker producten voor slechts één eetmoment. Hierdoor is het aantal producten per aankoop geringer, maar vinden aankopen vaker plaats. Consumenten pakken wat zij nodig hebben in de winkel en rekenen zelfstandig en snel af. Op die manier zorgen SCO’s voor een vloeiende en intuïtieve klantenstromen, die lange rijen voor traditionele kassa’s voorkomen.


De zelfscankassa’s van Pan Oston zijn ontworpen volgens de laatste designtrends en op basis van jarenlange ervaring. Daardoor passen ze uitstekend in de moderne winkeluitstraling van vandaag de dag. Samen met onze specialisten stelt u uw eigen betaaloplossing samen, zodat deze volledig aansluit op uw business, winkel en/of merk. U kunt ze zelfs volledig op maat laten maken! Zo bent u gegarandeerd van een geheel eigen en uniek design, exclusief voor uw formule. Mooie bijkomstigheid: onze oplossingen zijn soft- en hardware onafhankelijk.


Alle SCO’s zijn component based waardoor u hardware eenvoudig wisselt: dat bespaart kosten op onverwachte reparaties en toekomstige upgrades. Het meubel is daarmee toekomstbestendig en blijft lang inzetbaar!


Wilt u uw winkel naar een hoger niveau tillen met moderne en high-end zelfscankassa’s? Ontdek het aanbod van Pan Oston online en check welke oplossing het beste bij u past! Vraag vrijblijvend informatie of advies aan bij onze specialisten; zij denken graag met u mee.

/ Producten

SLIM SCO

SLIM SCO

Als onderdeel van de SLIM checkout familie is de SCO dé self-checkout voor elke Retailer. Ondanks zijn formaat is in dit compacte zelf-scan meubel de zelfde hardware geïntegreerd als in een reguliere checkout. Hierdoor hoeft u niet in te leveren op prestatie en is uw front-end flexibel in te richten.

SLIM Balance

SLIM Balance

De SLIM Balance voldoet aan alle moderne eisen van de klant in het Retail landschap. De Balance ondersteunt traditionele self-checkout voor klanten die selfservice aan ontdekken zijn of verrijkt de winkelervaring met slimme oplossingen zoals weegschaal-beveiliging en computer vision ondersteunde aankoop, de Balance is echt het beste van twee werelden.

ESSENCE SCO

ESSENCE SCO

De ESSENCE SCO is de essentiële kern van onze flexibele oplossingen voor zelfbediening. Integreer de all-in-one unit in uw huidige toonbank of plaats hem aan de muur voor optimale inzet van vloeroppervlakte. Deze selfservice oplossing is ideaal voor gebruik als betaalpunt of self-checkout in supermarkten, benzinestations en veel meer.

SLIM Express

SLIM Express

Kies voor een minimale footprint zonder in te leveren op functionaliteit. De SLIM Express SCO is het ideale zelf-scan meubel voor winkels met een klein oppervlakte, zoals city stores, boekhandels of postkantoren.

SLIM Cradle Wall

SLIM Cradle Wall

Scan-as-you-shop is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Om uw klanten in staat te stellen met een handscanner te winkelen, maakt de SLIM Cradle Wall de flexibele SLIM-familie compleet. Bij deze distributiewand kunnen klanten een handscanner pakken of inleveren om alle producten te scannen tijdens het winkelen, waarna ze snel en eenvoudig kunnen betalen bij een SCO of Express SCO.
SLIM SCO
SLIM Balance
ESSENCE SCO
SLIM Express
SLIM Cradle Wall
/ Ontdek onze Zelfscan & Zelfcheckout oplossingen
Hoogvliet

Self-checkout centraal in moderne winkel

Albert-Heijn

Extra plaats met Scan&Go

/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
/ Artikelen

Download Zelfscan & Zelfcheckout datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.