/Partners

The perfect partnership

Als marktleider in customer interaction solutions staat partnership centraal in onze werkwijze. Op een betrokken manier weten wij kennis en ervaring om te zetten in innovatieve oplossingen voor onze klanten. Zo helpen wij elkaar pro-actief vooruit, want uw succes is ons succes.
/ Interesse om partner te worden?

Partner voor de toekomst

Pan Oston is dagelijks bezig met het creëren van nieuwe en innovatieve oplossingen in de Retail. Dagelijks zijn wij op zoek naar nieuwe uitdagingen gaan we weloverwogen met onze tijd mee. Het liefste staan we daarbij midden in het werkveld. Want juist door mee te denken en te ondernemen met onze klanten en partners kunnen wij constant verbeteren. Dat een partner even betrokken is als wij dat zijn maakt het mogelijk om een relatie voor de toekomst op te bouwen. Samen innoveren en successen vieren, daar gaat het om bij Pan Oston.


Om met de tijd mee te blijven gaan zijn wij continue op zoek naar mogelijke partners waarbij innovatie en ondernemerschap kernwaarden zijn. Herkent u zich hierin? Dan wisselen wij graag ideeën met u uit.Maak een afspraak
/ Onze Partners

4POS

4POS is onderdeel van de Pan Oston groep en als een POS-systemen ontwikkelaar zet ze zich in om haar klanten systemen aan te bieden die speciaal zijn ontworpen om aan hun behoeften in de detailhandel te voldoen.

Eijsink

Eijsink is een totaaloplosser als het gaat om het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen. Van afrekensystemen en bar- & keukenmanagement tot personeelsplanning en webshops met kassakoppeling. Samen met Pan Oston vormt Eijsink de verbindende schakel tussen de ondernemer, zijn klanten en leveranciers.

Gondella

Als internationale onderneming gespecialiseerd in winkelinrichtingen is Gondella de officiële verdeler van Pan Oston in België en Luxemburg

Nordic Retail Solutions

Nordic Retail Solutions is de officiele reseller voor alle Pan Oston producten en diensten in Scandinavië.

Smoothr

Smoothr is de short cut voor de digitalisering van uw restaurant. Als software partner leveren zij pre-order en bestelsoftware.

Stegtech

Samen met StegTech maken we onze toonaangevende checkout, selfservice en kioskoplossingen beschikbaar in Zuid-Afrika. Als officiële licentie houder werken we nauw samen om maatwerk voor de Afrikaanse markt lokaal te produceren en te leveren.
/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
/ Artikelen

Download Partners datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.