/Werken bij Pan Oston

Retail tech die werkt

Bij Pan Oston hebben we niet alleen oog voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Onze Sallandse nuchterheid, toewijding en vindingrijkheid zijn kenmerkend voor wie wij zijn als werkgever.
/ Kom werken bij een marktleider

Al meer dan 50 jaar marktleider

De naam Pan Oston mag dan wel uit Scandinavië komen, maar bij Kamphuis Raalte liggen onze roots. Wij zijn er dan ook trots op dat wij een 100% Nederlandse onderneming zijn met een internationaal karakter. Naast ons hoofkantoor in Raalte hebben we nog een dochteronderneming in Zwitserland. Onze producten zijn overal in Europa terug te vinden. Dat is natuurlijk logisch, want de nuchtere mentaliteit van onze harde werkers in Raalte levert ons veel tevreden klanten op. Zo zie je ons bij de grootste Nederlandse Retailers zoals Albert-Heijn, Action, Hema en Etos, maar ook bij buitenlandse Retailers zoals Carrefour, Lidl of Tegut.


Onder leiding van Ralf Hovenga maakt het bedrijf een explosieve groei door naar ruim 200 medewerkers en mogen we ons marktleider in Nederland noemen. Maar we zijn nog lang niet klaar met groeien! Onze ambitie is groot en we verkennen volop nieuwe disciplines binnen de Retail. Waar we vroeger een kassabouwer waren, hebben we nu ook een in-house designbureau, projectmanagement afdeling en logistieke capaciteiten waar je altijd mee thuiskomt. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega's met dezelfde mentaliteit als wij.
Bekijk onze vacatures
/ Ons DNA
01 Eerlijk
02 Toegewijd
03 Innovatief
04 Ambitieus
05 Nuchter
06 Doelgericht
07 Klantgericht
08 Daadkrachtig
/ Contactpersoon

Hoe maak jij het verschil?

Een baan kies je niet zomaar, maar je zoekt iets wat bij jou past. Een baan waar je in door kunt groeien. Want of je nu direct van school komt of al een tijdje ervaring hebt opgedaan, je bent nog lang niet uitgeleerd. Als professional, maar ook als mens. Als lokale werkgever met familiaire insteek hebben ook wij deze mentaliteit. Bij Pan Oston staan we dagelijks voor elkaar klaar. Want dat maakt het mogelijk om de beste oplossingen voor Retailers te produceren. Heb jij ook interesse om bij ons jouw steentje bij te dragen? Neem dan contact op met onze recruiter of solliciteer direct via de website op één van onze openstaande functies.

LARA AANGEENBRUG
Recruiter
/ Onze verhalen
Partner Manager
Software Applicatie Specialist
Servicemonteur
Partner Manager
Software Applicatie Specialist
Servicemonteur
Partner Manager
Software Applicatie Specialist
Servicemonteur
Partner Manager
Software Applicatie Specialist
Servicemonteur
Partner Manager
Software Applicatie Specialist
Servicemonteur
Complexe sliders

Of een quote

Button kan ook
/ Stage & Afstuderen

Kom jij stagelopen of afstuderen bij Pan Oston?

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame (afstudeer)stage? Wacht dan niet en neem contact op met onze recruiter. Pan Oston biedt diverse stageplekken aan voor een diversiteit aan opleidingen. Het maakt dus niet uit of je van het MBO, HBO of WO komt, bij ons ben je welkom. En voel jij je helemaal op je plek bij ons? Dan kun je na je opleiding misschien wel direct bij ons aan de slag.  

/ Ontdek het werken bij Pan Oston
PROJECTMANAGEMENT

DESIGN & INNOVATION

ENGINEERING

PRODUCTIE & ASSEMBLAGE

LOGISTIEK & WAREHOUSING

SERVICE & INSTALLATIE

/ Contact

Contact

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Werken bij Pan Oston datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.