Oplossingen

Pan Oston ontwerpt, produceert en installeert checkout, selfservice en kiosk oplossingen die naadloos in de winkel formule passen. Naast de vele maatwerk oplossingen heeft Pan Oston een drietal product familie lijnen, ieder met hun eigen unieke eigenschappen, waarmee u elke klantinteractie optimaal kunt inrichten.

One Blue fire Element Essence Maatwerk

One checkout familie

De ONE familie is een veelzijdige checkout lijn, bestaande uit een kassameubel, SCO en een uitgiftewand voor handscanners, die is ontwikkeld volgens de nieuwste trends. Door de stoere rechte lijnen en het gebruik van trendy materialen zijn de Retail oplossingen van de ONE naadloos te integreren in de moderne winkel formule.

cases bekijkenErvaar meer

Blue Fire Interactieve Kiosk

De uiterst flexibele BLUE FIRE kiosklijn maakt selfservice vanzelfsprekend.  Het unieke design zorgt ervoor dat interacties snel en intuïtief verlopen, waardoor bijna elke bezoeker verandert in een zelfredzame consument. 

cases bekijkenErvaar meer

Element checkout familie

Dankzij meer dan 10 jaar ontwikkeling is de Element familie inzetbaar in elke denkbare Retail situatie. Of het nu om een supermarkt, non-food store, Cash & Carry, tuincentrum of bouwmarkt gaat, de Element past altijd in uw concept.

Cases bekijkenErvaar meer

Essence SCO

De ESSENCE is de meest flexibele selfservice-oplossing op de markt. Van de supermarkt tot modewinkels, deze alles-in-één oplossing is ideaal voor self-scanning, self-checkout, digitaal display en klantinteractie.

Ervaar meer

SLIM Retail Solutions

De SLIM is de meest complete familielijn voor het inrichten van uw checkout zone. Dankzij het modulaire ontwerp, gebaseerd op jarenlange ervaring en ontwikkeling, sluiten de verschillende checkout-, selfscan- en selfservice-oplossingen naadloos aan op de behoeften van elke retailer.

Explore more

Maatwerk

Een standaard oplossing is soms niet voldoende om onderscheidend te zijn. Hiervoor biedt een op maat gemaakte oplossing de uitkomst. Pan Oston kan deze van A tot Z ontwikkelen met hetzelfde efficiënte proces als onze standaard producten.

Door jarenlange ervaring kan Pan Oston u al in een vroeg stadium ondersteunen bij de ontwikkeling van checkout, selfservice en kiosk oplossingen. En doordat wij design, engineering, productie en installatie intern kunnen afhandelen blijven communicatie lijnen kort, waardoor er snel geschakeld en kostenefficiënt gewerkt kan worden.
 

Cases bekijkenErvaar meer

STAY INSPIRED

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
Volg ons

ONS CONTACT

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
SEND