/OPLOSSINGEN

ONZE OPLOSSINGEN

Sinds 1969 ontwerpt, produceert en installeert Pan Oston checkout, selfservice en kiosk oplossingen die naadloos in elke winkelformule passen. Samen met onze klanten zijn wij altijd op zoek naar de meest innovatieve, maar toch realistische oplossingen voor uw informatie-, ontvangst-, transactie- en afrekenproces. Bekijk nu wat we voor u kunnen doen.
/ Zelfscan

ZELFSCAN

Zelfscannen of Scan-As-You-Shop (SAYS) is een populaire manier om selfservice toe te passen bij de de shopper die normaal met een volle winkelkar bij de kassa staat. Deze moderne manier van winkelen is niet meer weg te denken uit de Retail omgeving. Of het nu gaat om een Scan-As-You-Shop oplossing of een Bring-Your-Own-Device concept (mSAYS), met ruim 20 jaar ervaring weet Pan Oston altijd de passende oplossing te vinden. Kijk daarom nu wat wij voor u kunnen doen.
/ Zelfcheckout

ZELFCHECKOUT

Met zelfcheckouts - ook wel SCO's genoemd - kunnen klanten zelf hun producten scannen en afrekenen. Dat heeft voordelen voor uw klant én voor u: uw klanten ervaren veel gemak en uw personeel is efficiënter inzetbaar. Het resultaat? Tevreden klanten en meer omzet.
/ Kiosken & Zuilen

KIOSKEN & ZUILEN

Selfservice kiosken en zuilen verbeteren de winkelervaring, bieden een stuk extra service én verhogen de klantdoorstroom, zonder de inzet van extra personeel. Als specialist met ruim 20 jaar ervaring zijn onze kiosken breed inzetbaar bij talloze branches. Ontdek wat onze oplossingen voor u betekenen!
/ Vending

AI Vending machines

Bied uw gekoelde en diefstalgevoelige producten op een veilige wijze aan zonder dat gemak bij de klant verloren gaat. Door de inzet van (AI) vending is het mogelijk om bijna elk product in selfservice formaat aan te bieden aan uw klanten. Of het nu om gekoelde of ongekoelde producten gaat, met onze SENSE vending line is uw productaanbod 24/7 inzetbaar.
/ Kassameubels

KASSAMEUBELS

Pan Oston creëert al sinds 1969 kassameubels (checkouts) voor uiteenlopende marktsegmenten: van kleine, lokale supermarkten tot internationale ketens. Onze standaard oplossingen bieden talloze opties en variaties, die volgens de allerlaatste trends en innovaties zijn ontwikkeld. Wij leveren u kassameubels die perfect passen in uw zaak!
/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
/ Artikelen

Download OPLOSSINGEN datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.