/ Nieuws

TWEE EXPERTS, ÉÉN TEAM

09 dec 2022

Na jarenlange succesvolle samenwerking heeft Pan Oston Holding (www.panoston.nl) per 1 december 2022 alle aandelen van het Zwitserse 4POS AG (www.4pos.com) overgenomen. Als vooraanstaande leveranciers van checking-out, self-checkout en selfservice terminals voorzien beide ondernemingen vele Europese retailers van innovatieve oplossingen. De overname geeft een extra impuls aan de ontwikkeling en het vermarkten van nieuwe selfservice systemen zoals self-checkout en bestelzuilen. Pan Oston bedient de Europese markt vanuit haar hoofdkantoor in Nederland, 4POS doet dat vanuit haar kenniscentrum in Zwitserland.


Beide ondernemingen blijven onder eigen naam en met eigen medewerkers actief op de markt. Daarbij blijft nadrukkelijk de ruimte aanwezig om afzonderlijk te blijven acteren in verschillende marktsegmenten en elkaar aan te vullen met expertise waar dat een voordeel voor de klant oplevert. De heer Rolf Thomann blijft als CEO verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van 4POS. Daarnaast zal Ralf Hovenga, CEO van Pan Oston, toetreden tot de board van 4POS AG.


In combinatie met de overname van 4POS heeft Pan Oston er bovendien een nieuwe reseller voor de Zwitserse markt bij. Primelco Systems Device AG blijft het exclusieve verkoopkanaal voor 4POS producten en zal nu ook toegang krijgen tot het innovatieve product portfolio van Pan Oston.

/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!

Download Twee experts, één team datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.