x

Manage uw bezoekers op intuitive wijze

snel, simpel en eenvoudig met de SLIM Access

Meer info

Edeka Endt kiest voor ONE checkout

Voor EDEKA Endt in Mönchengladbach heeft Pan Oston de nieuwe ONE checkouts mogen leveren. In korte tijd hebben beide partijen het project vorm kunnen geven om uiteindelijk een complete en moderne checkoutzone vorm te geven. De complete checkouts zijn onder andere voorzien van een product vending machine, smartsale, LED en display advertising.

EDEKA Endt is met recht een moderne supermarkt te noemen. De ruime opzet en trendy inrichting van een moderne markt zorgen voor een echte winkelbeleving. Deze lijn is voortgezet in de geleverde ONE checkouts, die zijn afgewerkt met houten betimmering van een lokale timmerman.

De checkouts zijn enthousiast ontvangen door zowel de medewerkers van EDEKA als de mensen die daar boodschappen doen. Bij deze overzichtelijke checkout is uitgegaan van reeds bewezen modulaire producten en materialen. De checkout heeft een bijzondere robuuste en natuurlijke uitstraling, doordat het meubel is afgewerkt met zowel staal als hout. De uitstraling van het meubel draagt hierdoor bij aan de vertaling van het moderne winkelconcept van EDEKA Endt.
 
deel
Edeka Endt Checkout Edeka Endt Mönchengladbach Edeka Endt Mönchengladbach Edeka Endt Kassa Edeka Endt Kassa PVM Edeka Endt Checkout EDEKA Endt Kassa
Ontdek meer
Starbucks
Pelckmans
Marks & Spencer

LAAT U INSPIREREN

Blijf op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen betreft checkout, selfservice en kiosk oplossingen door Pan Oston te volgen.
Volg ons

CONTACT

Vragen over onze checkout, selfservice of kiosk oplossingen? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
VERZENDEN