Digitale Receptie

Persoonlijk, professioneel en geautomatiseerd uw bezoekers een uitnodiging sturen en ontvangen bij uw bedrijf is nu mogelijk met digitale receptie van Pan Oston.

Ontdek Digitale Receptie

Altijd een goede eerste indruk

Als bedrijf wilt u bezoekers zo goed mogelijk ontvangen; u wilt gastvrij zijn en uw identiteit uitstralen. Vanaf het moment waarop er een afspraak is gemaakt tot het ophalen van uw bezoek ontwikkelt uw bezoeker al een beeld van u en van uw organisatie. En dat terwijl de afspraak nog moet beginnen. Dan wilt u dus voorkomen dat er niemand achter de receptie zit, uw bezoeker de weg niet weet of dat uw bezoeker krijgt te horen dat hij niet is aangemeld.

WAAROM DIGITALE RECEPTIE?
  • EEN PROFESSIONELE EERSTE INDRUK
    Het is een visitekaartje van uw bedrijf. Digitale Receptie is een moderne & professionele manier van uitnodigen die past bij de huidige tijd.

  • ONTZORGT & INFORMEERT UW BEZOEKER
    Voeg essentiële bezoekersinformatie aan uw uitnodiging toe (zoals parkeerlocaties, bezoekersregelingen of wifi-paswoord). Hierdoor weet uw bezoeker direct waar hij of zij aan toe is.

  • PRIVACY & GDPR
    Geen papieren lijsten meer bijhouden en formulieren invullen, want met digitale receptie gaat die alles automatisch. Daarnaast zijn uw BHV's met de bijbehorende app direct op de hoogte van alle bezoekers wanneer er zich een calamiteit voordoet.

Modern, efficiënt & overzichtelijk

Vraag een gratis demo aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van digitale receptie? Vraag dan nu een gratis demo aan via het contact formulier hieronder.
 
SEND