PLUS 2.0 Briljant voor PLUS Severijn

Op een steenworp afstand van Pan Oston staat PLUS Severijn, de mooiste, en overigens ook de enige, supermarkt van Heeten. Na een ingrijpende verbouwing heeft Severijn de overstap gemaakt naar de PLUS Briljant 2.0 formule met de nieuwste SLIM Checkouts en zelfscankassa's van Pan Oston.
PLUS Severijn heeft een groter verzorgingsgebied dan alleen Heeten.De hele regio profiteert van de innovaties in de winkel. Zo is de winkelruimte vergroot, waardoor er meer ruimte is voor versproducten en winkelbeleving.

In de vernieuwde Briljant 2.0-formule is de groente afdeling direct na de entree te vinden. De broodafdeling heeft juist een plek gekregen achter in de winkel. Met deze nieuwe indeling houdt PLUS Retail zich niet vast aan een indeling naar eetmomenten gedurende de dag, zoals in Briljant 1.0. Daar was de winkel ingericht volgens ontbijt, lunch en diner concept. Verder is er meer ruimte voor het vers en duurzaam aanbod zoals lokale producten of verse sushi en pizza.

Ook de kassazone is volledig vernieuwd. Deze bevat nu twee SLIM Checkouts en meerdere zelfscankassa's, zodat klanten in Heeten nu ook de mogelijkheid hebben om zelf af te rekenen. De Kassa's zijn op maat gemaakt voor de PLUS 2.0 Briljant formule, terwijl onze nieuwste SLIM Checkout is aangepast aan de look & feel die PLUS met het nieuwste concept wil uitdragen.
deel
PLUS Severijn SLIM Checkouts bij PLUS Supermarkt Checkout bij PLUS Severijn
Ontdek meer
Xenos
World of Food
Detail 4 Retail

STAY INSPIRED

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
Volg ons

ONS CONTACT

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
SEND