SELF-CHECKOUTS VOOR SPAR CITYSTORE MET TOSTI CLUB

Voor SPAR City in Enschede heeft Pan Oston de checkoutzone ingericht volgens het nieuwe shop-in-shopconcept. Hierbij combineert SPAR de supermarkt met convenience food. Samen met The Tosti Club brengt SPAR een innovatief nieuw concept tot leven. Hierdoor zet SPAR in op foodservice met een hospitalitybeleving voor haar klanten. Kom je in de city store van SPAR, dan kun je je snelle boodschappen combineren met een verse tosti, salade of smoothie van The Tosti Club. Lekker en makkelijk!

Omdat deze nieuwe winkel van SPAR een City Store is en dit combineert met The Tosti Club, was de supermarktketen op zoek naar een oplossing voor de checkouts. Deze moesten namelijk een kleine voetafdruk hebben vanwege de beperkte ruimte in de winkel. Als vaste leverancier mochten wij een oplossing aandragen.

Customized checkouts
Al jarenlang is Pan Oston een vaste leverancier van SPAR. Dit komt door de goede kwaliteit en professionele service die naadloos aansluit bij de visie van de supermarktketen. Van begin tot eind van het ontwikkel- en productieproces denken de medewerkers van Pan Oston met SPAR mee. Zo zijn alle checkouts customized oplossingen; bij elke winkel is de checkoutzone perfect verwerkt in het gehele winkelconcept.

De optimale inrichting
Pan Oston adviseerde voor deze opdracht een Express checkout, die SPAR al in andere City Stores gebruikte. Deze heeft een kleine voetafdruk, waardoor er maar liefst vier checkoutpunten gemaakt konden worden in de SPAR City Store. De Express checkout zorgde ervoor dat de kassazone optimaal ingericht is, waardoor er een snelle doorstroom van klanten is, wat de customer journey van SPAR weer ten goede komt.

Enschede is een echte studentenstad en veel studenten doen vaak boodschappen met het principe grab&go. Dit betekent dat ze ‘even’ snel langskomen voor producten, een ontbijtje of kant-en-klare maaltijden halen of een lunch kopen. Studenten of andere klanten nemen minder producten per keer mee, maar gaan wel vaker naar de supermarkt. De City Store van SPAR sluit daardoor precies aan bij de winkelbehoefte van de cityklant zoals studenten: met gemak snel inkopen doen, door intuïtief zelf producten te scannen en te betalen. Bij SPAR kunnen klanten bij de self-checkouts afrekenen, wat zorgt voor vloeiende en intuïtieve klantenstromen. Kortom, de Express checkouts in de SPAR City Store sluiten perfect aan bij het karakter van de winkel.

Over SPAR
Misschien ben je wel bekend met de supermarktketen SPAR. De keten heeft meer dan 13.000 winkels in 48 landen, waaronder Nederland. SPAR is een van de grootste foodretailers ter wereld en is altijd wel ergens in de buurt te vinden. In Nederland heeft de supermarktketen inmiddels 450 winkels die gerund worden door ondernemers. SPAR kent verschillende winkeltypen, waaronder de City Store. Deze winkels vind je in de binnensteden van ons land. Je kunt hier een compleet assortiment vinden voor een snel ontbijt, gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd.

Meer over de Express checkout
Bij Pan Oston hebben wij ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van zelfscan en self-checkoutconcepten. Met deze ervaring hebben wij een standaardlijn van self-serviceproducten ontwikkeld voor de kleinere supermarkt of city store. Nieuwsgierig?  Een self-checkout is de ideale checkout voor winkels met een beperkt aantal vierkante meters. Onze oplossingen zijn volledig customizable en kan daardoor perfect geïntegreerd worden in jouw huisstijl en winkelconcept. Meer weten over deze innovatieve self checkout? Lees hier meer!
deel
SPAR City Store met SCO SPAR City Store met zelfscankassa Zelfscankassa bij SPAR City Store
Ontdek meer
BackFactory
Action
Marks & Spencer

STAY INSPIRED

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
Volg ons

ONS CONTACT

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
SEND