Onze Partners

Als marktleider in customer interaction solutions staat partnership centraal in onze werkwijze. Op een betrokken manier weten wij kennis en ervaring om te zetten in innovatieve oplossingen voor onze klanten. Zo helpen wij elkaar pro-actief vooruit, want uw succes is ons succes. Scroll naar beneden voor meer informatie over onze partners.

PARTNERS VOOR DE TOEKOMST

Pan Oston is dagelijks bezig met het creëren van nieuwe en innovatieve oplossingen voor haar klanten. Op zoek naar nieuwe uitdagingen gaan we weloverwogen met onze tijd mee. Het liefste staan we daarbij midden in het werkveld. Want juist door mee te denken en te ondernemen met onze klanten en partners kunnen wij constant verbeteren. Dat een partner even betrokken is als wij dat zijn maakt het mogelijk om een relatie voor de toekomst op te bouwen. Samen innoveren en successen vieren, daar gaat het om bij Pan Oston.

Om met de tijd mee te blijven gaan zijn wij continue op zoek naar mogelijke partners waarbij innovatie en ondernemerschap kernwaarden zijn. Herkent u zich hierin? Dan wisselen wij graag ideeën met u uit.

 Vertel mij meer tijdens een afspraak.


BEKIJK ONZE PARTNERS
4POS

4POS is een POS-systemen ontwikkelaar die zich inzet om haar klanten systemen aan te bieden die speciaal zijn ontworpen om aan hun behoeften in de stationaire detailhandel te voldoen.

Meer informatieDIGIRECEPTIE

Bezoekers professioneel en contactloos ontvangen op uw hoofdkantoor? De veelzijdige software van DigiReceptie en flexibele hardware van Pan Oston maken het mogelijk.

Meer informatieEIJSINK

Eijsink is een totaaloplosser als het gaat om het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen. Van afrekensystemen en bar- & keukenmanagement tot personeelsplanning en webshops met kassakoppeling. Samen met Pan Oston vormt Eijsink de verbindende schakel tussen de ondernemer, zijn klanten en leveranciers.

Meer informatieGONDELLA

Als internationale onderneming gespecialiseerd in winkelinrichtingen is Gondella de officiële verdeler van Pan Oston in België en Luxemburg

Meer informatieSTEGTECH

Samen met StegTech maken we onze toonaangevende checkout, selfservice en kioskoplossingen beschikbaar in Zuid-Afrika. Als officiële licentie houder werken we nauw samen om maatwerk voor de Afrikaanse markt lokaal te produceren en te leveren.

Meer informatieNRS

Officiele reseller voor alle Pan Oston producten en diensten in Scandinavië.

Meer informatieSMOOTHR

Smoothr is de short cut voor de digitalisering van uw restaurant. Als software partner leveren zij pre-order en bestelsoftware.

Meer informatie

Partner Worden

Wilt u meer informatie over onze partners of zelf een partnership aangaan? Neem dan direct contact met ons op.
 
SEND