/ 23 maart 2022

Hoe pas je self-service bij bakkerijen toe?

Versgebakken brood, heerlijk gebak of dat lekkere belegde broodje staan we dagelijks voorn in de rij bij de bakker. En juist dat is het probleem, voor een fijne winkelervaring bij de bakkerij staat een rij in de weg. Het zorgt voor slechtere klantenservice en geeft klanten niet de kans om broodjes te kopen op "hun" eigen manier. Bestelzuilen zijn hier een uitkomst. Ze geven een bakkerij de potentie om het bestelproces te transformeren. Het resultaat? Vermindering van wachtrijen, het verbeteren van de klantenservice en het in staat stellen van klanten om moeiteloos hun favoriete producten te bestellen met een bestelzuil.


Terwijl selfservice technologie geavanceerd is en veel mogelijkheden biedt, hoeft het invoeren van zelfbediening in bakkerijen niet moeilijk te zijn. In dit artikel gaan we na hoe u succesvol gebruik kunt maken van selfservice in bakkerijen om de klantervaring te verbeteren en meer omzet te generen.


CREËER EEN BESTELPUNT MET EEN BESTELZUIL

Sommige klanten, weten precies wat ze willen bestellen. Daarnaast zijn er veel klanten graag even het aanbod bij de bakkerij willen bekijken. Deze klanten zijn goed geholpen met een bestelzuil. Het geeft ze de tijd om op eigen tempo op interactieve manier het productaanbod te bekijken, waarna ze snel en gemakkelijk kunnen bestellen met selfservice. Een bestelzuil is dus echt een stijlvolle en toegankelijke manier om het bedrijfsaanbod te presenteren en bestellingen binnen te halen. Of klanten nu op zoek zijn naar een saucijzenbroodje, een vers brood, een veganistische taart of een koffie, alle menuopties zijn direct binnen handbereik. Klanten selecteren eenvoudig de producten en dranken die ze willen bestellen, voegen ze toe aan de bestelling en betalen met de betaalmethode van hun voorkeur.


De bestelling word direct vanaf de bestelzuil naar de backend gestuurd waardoor het personeel direct aan de slag met het klaarmaken van de koffie en de broodjes. Dit is accuraat, efficiënt en zorgt ervoor dat klanten kort op hun order moeten wachten. Ook zorgt het voor kortere wachttijden en neemt de klanten doorstroom toe, want zodra de bestelling is geplaatst, is de bestelzuil klaar om de volgende klant te bedienen. Zo wordt een wachtrijvrije bakkerij een welkome realiteit.GEEF KLANTEN DE MOGELIJKHEID OM OP HUN EIGEN MANIER TE BESTELLEN EN TE BETALEN MET EEN BESTELZUIL


Met een bestelzuil creëert u een verleidelijk en gebruiksvriendelijk digitaal touchpoint waar uw klanten kunnen bestellen en betalen. Het is haast niet eenvoudiger om een geweldige klantervaring en hogere verkoop cijfter te genereren dan met selfsevice. Een bestelzuil alle bakkerswaren en producten op een aantrekkelijk digitaal formaat en helpt klanten een bestelling te plaatsen. Een interactief menu kan op een handige manier voedingsinformatie en eventuele waarschuwingen voor allergieën aan klanten tonen, zodat elke klant de juiste keuze kan maken. Tijdens het bestelproces worden klanten begeleid, waardoor de nieuwste producten en aanbiedingen altijd onder de aandacht komen. Dit geeft een boost aan up-selling en cross-selling. Onderzoek wijst uit dat klanten tot 30% meer uitgeven wanneer ze zelf iets bestellen bij een bestelzuil. Wat zou een extra 30% aan verkoopinkomsten betekenen voor de winst van uw bakkerij?


Wanneer de klant klaar is om met zijn bestelling te betalen, kan hij dat doen met de betaalmethode van zijn voorkeur. Of dat nu een pinpas, creditcard, contant geld, Apple Pay, Google Pay of NFC is: met een bestelzuil is het allemaal mogelijk.


Bestelzuilen bieden de ultieme flexibiliteit. Elke bestelzuil of kiosk bij Pan Oston is modulair en heeft bijna eindeloze personalisatiemogelijkheden om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de lay-out en stijl van uw bakkerij.


MAAK UW BAKKERIJ KLAAR VOOR DE TOEKOMST & BLIJF DE CONCURRENTIE VOOR


Elk bedrijf wil in de voorhoede van zijn sector staan en de concurrentie voorblijven. Uw bakkerij kan beide doen met de eindeloze mogelijkheden en kracht van selfservice technologie. Bij het kiezen voor selfservice, wilt u er zeker van zijn dat deze niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst resultaten zal opleveren voor uw bedrijf.


Al onze bestelzuilen voor bakkerijen hebben de flexibiliteit om uw bedrijf vele jaren van dienst te zijn, omdat ze hard- en software onafhankelijk zijn. Dit geeft de vrijheid om te kiezen uit een bijna onbeperkt aanbod van hardware- en softwarecomponenten. Kies de leveranciers die het beste bij uw bakkerij passen, terwijl wij voor de rest zorgen.


Het modulaire ontwerp van de bestelpunten zorgt ervoor dat uw bakkerij klaar is voor de toekomst, omdat de belangrijkste onderdelen van de kiosk gemakkelijk kunnen worden vervangen of geüpgraded als en wanneer dat nodig is. Hierdoor is het mogelijk om altijd de allernieuwste technologieën aan te bieden gebaseerd op de ontwikkelingen van de markt en uw onderneming. De populaire plug-and-play-functionaliteit voor hardware- en software-upgrades is een opvallend kenmerk van onze familie van interactieve kiosken, waardoor ze een populaire keuze zijn geworden voor bedrijven van elke omvang in een groot aantal sectoren.


Het grote niveau van flexibiliteit dat wordt geboden met onze selfservice oplossingen zal helpen uw concurrenten voor te blijven, nu en in de toekomst, zodat uw bedrijf kan bloeien.DE VOLGENDE GENERATIE KLANTEN VERWACHT SELFSERVICE!


De behoeften en wensen van klanten veranderen voortdurend en dit is vooral het geval bij de volgende generatie klanten die uw bakkerij zal bezoeken. Millennials en Gen Z zijn twee grote generaties die met technologie zijn opgegroeid. Deze klanten zijn op zoek naar on-demand en conveniënt Retailervaringen. Ze verwachten een koopervaring die ze in staat stelt om op eigen manier te browsen, te bestellen en te betalen. Uit onderzoek van Zendesk blijkt dat 53% van de millennials en 47% van de Gen Z-consumenten in 2021 meer waarde hecht aan de kwaliteit van de klantenservice van een bedrijf dan in 2020. Beide generaties zijn ook gevoelig voor slechte klantenservice: 53% van de millennials geeft toe dat ze na één slechte ervaring zouden overstappen naar een concurrent. Het is duidelijk dat een goede klantenservice essentieel is om beide generaties aan te spreken.


De selfservice technologie van Pan Oston zal uw bakkerij helpen om de volgende generatie klanten efficiënt te bedienen en tegelijkertijd een winnende klantervaring met geweldige klantenservice te bieden.


ONZE SELFSERVICE SPECIALISTEN STAAN KLAAR OM UW BAKKERIJ TE VERNIEUWEN


Ons team van zelfbedieningsspecialisten staat klaar om uw bakkerij te helpen de perfecte zelfbedieningsoplossing te vinden. Wij leveren innovatieve zelfbedieningskiosken en zelfbestelkiosken die modulair zijn of volledig op maat gemaakt volgens uw vereisten. Onze zelfbedieningskiosken bieden de ultieme flexibiliteit aan bakkerijen omdat ze software- en hardwareonafhankelijk zijn, wat u de vrijheid geeft om de technologie te kiezen die het beste bij uw bakkerij past.


Onze klantenkring omvat bedrijven van elke omvang, waaronder Subway, Bakker Bart, SPAR, COOP, Albert Heijn en Action. Pan Oston's team van meer dan 170 specialisten met meer dan 50 jaar ervaring heeft in-house ontwerp, productie en project management capaciteiten die klaar staan om u te helpen bij het invoeren van zelfbedieningstechnologie in uw bakkerij. Kiezen voor Pan Oston betekent dat u samenwerkt met een bekroond bedrijf dat de prestigieuze Red Dot Design award heeft gewonnen en dat zich inzet voor het leveren van uitstekende oplossingen.


Waarom gaat u niet eens na hoe wij uw bakkerij kunnen helpen het beste te maken van zelfbedieningstechnologie? Neem vandaag nog contact op met ons verkoopteam in het VK om de zelfbedieningsvereisten van uw bakkerij te bespreken, zonder enige verplichting. Wij staan klaar om uw bakkerij te helpen optimaal gebruik te maken van de vele mogelijkheden van zelfbediening en u te begeleiden naar een oplossing die voor u werkt.

/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Hoe pas je self-service bij bakkerijen toe? datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.