/ Action

Één dag's installatie met Plug&Play bij Action

Action, een van oorsprong Nederlands bedrijf, is een snelgroeiende internationale non-food discounter met bijna 80.000 medewerkers en meer dan 2500 winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Pan Oston maakte de snelle groei van deze discounter van dichtbij mee en ondersteunt de organisatie bij de vragen rondom de ombouw of nieuwbouw van de checkout omgeving. Het logistieke traject om de winkels te voorzien van nieuwe checkouts en klantgeleiding is een klus waarbij elk moment telt. Pan Oston heeft daarom samen met Action een efficiëntere manier ontwikkeld om de checkout zone vlot en eenvoudig te installeren. Door het samenbrengen van leveranciers in één logistieke keten, gecombineerd met het plug & play opleveren van de meubels en andere toebehoren is Pan Oston nu in staat om een winkel slechts in één dag om te bouwen.


Alles in één dag

De groei van Action liegt er niet om! In 2018 werden 230 nieuwe winkels geopend door de non-food discounter. Naast het aantal winkels nam ook het afzetgebied fors toe en daarmee de afstand tussen de verschillende winkels in de verschillende landen. Bij elke ombouw gingen verschillende leveranciers, verspreid over meerdere dagen, afzonderlijk naar de winkellocatie.


Met als gevolg:

  1. Veel onnodige kilometers
  2. Materialen die niet altijd op tijd geleverd werden
  3. Veel verschillende leveranciers op de winkelvloer
  4. De ombouw neemt veel tijd in beslag


Dit moest en kon anders! Een voorstel werd gedaan om het logistieke proces anders in te richten. Sinds 2015 word het ombouwen en nieuwbouwen van winkels dan ook vanuit Pan Oston gecoördineerd. Door alles te bundelen leveren we nu een winkelombouw op met slechts één vrachtwagen en is er slechts één monteur op locatie nodig om in één dag de gehele checkout zone te installeren. Bij nieuwbouwprojecten plaatst Pan Oston naast de checkouts ook de nieuwe klantgeleiding. Daar is dan één extra monteur op locatie voor aanwezig, want ook dan geldt; ‘Alles in één dag’.Over Action
0 Landen Actief in elf Europese landen
0 Winkels
0 Checkouts
0.000 Medewerkers
/ Plug&Play checkouts voor een vlotte installatie

Plug & play checkouts

Om tijd en daarmee kosten te besparen worden alle meubels plug & play opgeleverd. Alle hardware en software van de door Action geselecteerde partners worden door Pan Oston geassembleerd. Hierdoor zijn de checkouts op de winkellocatie stekkerklaar, wat snelle en correcte installatie bevorderd. Een vast projectteam bij Pan Oston is dagelijks met de leveringen voor de Action bezig. Zij weten van de hoed en de rand en zorgen er voor dat alles soepel verloopt.


Naast de kassameubels en de klantgeleiding worden zelfs de winkelwagens, mandjes en shop & rolls door Pan Oston ingekocht en meegeleverd. Hierdoor kunnen verbouwingen van de winkels, ook tijdens openingstijden en zonder al te veel overlast worden geregeld. Op deze manier nemen wij Action veel zorg en tijd uit handen.


De voordelen op een rij:

  1. Sneller ombouwen
  2. Leveringen altijd op tijd
  3. Minimale verstoring tijdens openingstijden
  4. Slechts één aanspreekpunt
  5. Minder leveranciers in de winkel
  6. Efficiënt en kostenbesparend.


Kwaliteit en constante verbetering

Door twee keer per jaar met de Action en al onze partners bij elkaar te komen, houden we elkaar scherp en zorgen we voor voortdurende verbetering op het proces. We leveren meerdere winkels, met uitschieters van wel 16 winkels, per week. Dit vraagt iets van onze organisatie en flexibiliteit

/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!

Download Action datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.