/ AD Delhaize

AD Delhaize vernieuwt kassa zone

Pan Oston mocht in 2019 voor de nieuwste AD Delhaize Lochristi op de Antwerpsesteenweg-Bosdreef de checkouts ontwerpen en leveren. En het resultaat mag er zijn, want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. Dankzij talrijke aanpassingen, waaronder de nieuwe checkouts geleverd door Pan Oston, kunnen de klanten vlotter door de verschillende afdelingen lopen en ervaren ze het grootste winkelcomfort.


Het unieke nieuwe concept van de AD Delhaize in Lochristi legt zich op een nog meer klantgerichte dienstverlening voor praktische toepassingen van iedere dag. Met andere woorden, in de nieuwe AD Delhaize Lochristi staat de klant en beleving centraal.


Het nieuwe AD-winkelconcept wordt vooral gekenmerkt door ruime gangpaden, betere visibiliteit, sfeervolle verlichting, warme materialen en kleuren gecombineerd met een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. Een heldere en eenvoudige filosofie vormt de basis voor de nieuwe ontwikkelingen: de klant in het centrum zetten van alle aandacht, want 'Delhaize mee met 't leven' betekent in de eerste plaats een antwoord vinden op maat van de behoeften van elke klant.Over AD Delhaize Lochristi
0 Checkouts Met 13 checkouts en een servicebalie kan AD Delhaize Lochristi al haar klanten bedienen
0 Medewerkers Staan dagelijks klaar om de klanten het beste de bieden
0 Parkeerplaatsen Bieden genoeg ruimte voor iedereen om te parkeren
0 Verkoop-oppervlakte De ruime winkelopzet is modern en verfrissend
0 Producten Genoeg keuze dankzij het ruime assortiment
/ AD Delhaize biedt het allerbeste

AD Delhaize van Lochristi biedt het allerbeste van Delhaize. Dit valt meteen op wanneer je de winkel binnen komt bij de vernieuwde groente en fruit afdeling. Maar ook de vlees, vis en brood afdelingen bieden dagverse producten aan. "Daar zijn we echt trots op", zeggen de zelfstandige uitbaters.


Bij een nieuw modern winkelconcept hoort natuurlijk ook een vernieuwde checkout zone. Samen met Pan Oston heeft AD Delhaize daarom een volledig nieuwe checkout ontwikkeld die past bij de look & feel van de winkel. In totaal werden er 13 kassa’s geplaatst in de winkel die een totaal verkoopoppervlakte heeft van 2500m2. Ook bij de logistieke operatie heeft Pan Oston AD Delhaize optimaal geholpen. Door vooraf de checkouts plug & play klaar te maken wist het service team alle 13 kassa’s in een korte tijd te installeren.

/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download AD Delhaize datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.