/ Snel zelf bestellen en betalen met een bestelzuil

Bestelzuil bij Asia Gourmet op luchthaven Düsseldorf

De bestel- en betaalterminals van Pan Oston zijn ook te vinden op de internationale luchthaven van Düsseldorf. In samenwerking met onze partner Smoothr is in de vestiging van Asiagourmet in de aankomstterminal van Düsseldorf Airport een ESSENCE Kiosk geplaatst. Reizigers kunnen direct bij de kiosk bestellen en betalen. Dit zorgt voor gemak en een optimale klantervaring zonder te moeten wachten. De bestelling gaat direct van de bestelzuil naar de back-end in de keuken. Zo kan het personeel bezig zijn met de core business van Asiagourmet, het maken van heerlijke Aziatische maaltijden. Zodra alle bestelde gerechten gereed zijn wordt gecheckt of de bestelling compleet is en verschijnt er een melding op het uitgiftescherm. Zo weet de klant meteen dat hij zijn bestelling kan afhalen en kan hij zonder tijdsverlies genieten van een heerlijke Aziatische maaltijd.


Culinaire hoogstandjes

Bij Asiagourmet geniet je van culinaire hoogstandjes uit China, Vietnam, Thailand en Japan in een moderne en aangename sfeer. Of het nu gaat om standaard Aziatische gerechten zoals gebakken noedels, knapperige kip, gerechten met eend, of specialiteiten zoals kip-kerrie-udon-noedelsoep - er is voor elk wat wils. Alle gerechten worden vers bereid en snel geserveerd. Je hoeft alleen maar te beslissen wat je wilt eten en Asiagourmet verzorgt de rest.


Moderne en klantvriendelijke self-service oplossing

Asiagourmet is een keten van Aziatische quick-service-restaurants met inmiddels meer dan 20 vestigingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het centrale punt van de restaurants is meestal een grote counter met een open keuken. Het interieur is minimalistisch en van hoge kwaliteit, gemengd met hout en lichte kleuraccenten, dit zorgt voor een grootstedelijke uitstraling met lichte Aziatische invloeden. De ESSENCE Kiosk van Pan Oston past uitstekend bij het concept van Asiagourmet en biedt een moderne en klantvriendelijke self-service oplossing, waarmee pre-order, up- & crosselling en betalingsmogelijkheden geïntegreerd worden aangeboden.


/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Asia Gourmet datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.