/ Edeka Endt

EDEKA Endt kiest voor Pan Oston Checkouts

Voor EDEKA Endt in Mönchengladbach heeft Pan Oston de nieuwe ONE checkouts mogen leveren. In korte tijd hebben beide partijen het project vorm kunnen geven om uiteindelijk een complete en moderne checkoutzone vorm te geven. De complete checkouts zijn onder andere voorzien van een product vending machine, smartsale, LED en display advertising.


EDEKA Endt is met recht een moderne supermarkt te noemen. De ruime opzet en trendy inrichting van een moderne markt zorgen voor een echte winkelbeleving. Deze lijn is voortgezet in de geleverde ONE checkouts, die zijn afgewerkt met houten betimmering van een lokale timmerman.


De checkouts zijn enthousiast ontvangen door zowel de medewerkers van EDEKA als de mensen die daar boodschappen doen. Bij deze overzichtelijke checkout is uitgegaan van reeds bewezen modulaire producten en materialen. De checkout heeft een bijzondere robuuste en natuurlijke uitstraling, doordat het meubel is afgewerkt met zowel staal als hout. De uitstraling van het meubel draagt hierdoor bij aan de vertaling van het moderne winkelconcept van EDEKA Endt.Over EDEKA
0 Jaar Het merk EDEKA en een van de toonaangevende voedingsdistributeurs in Duitsland en bestaat meer dan een eeuw.
0 Franchisers
0.000 Supermarkten
0.000 Werknemers
/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download EDEKA Endt datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.