/ Designed by Pan Oston for Edeka Kubitzky

Maatwerk voor Edeka Kubitzky

Voor EDEKA in Maisach (Duitsland) heeft Pan Oston de nieuwe checkouts ontworpen volgens de laatste design trends in Duitsland. De checkouts zijn enthousiast ontvangen door zowel de medewerkers van EDEKA als de mensen die daar boodschappen doen.


Bij deze overzichtelijke checkout is uitgegaan van reeds bewezen modulaire producten en materialen. De checkout heeft een bijzondere robuuste en natuurlijke uitstraling, doordat het meubel is afgewerkt met zowel staal als hout. De uitstraling van het meubel draagt hierdoor bij aan de vertaling van het winkelconcept van EDEKA. Als complete checkout is hij tevens voorzien van cash management, smartsale, LED en display advertising in de achterkant van de checkout.


Aangepast Look & Feel

De trends rondom winkelformules en look & feel, worden nauwlettend in de gaten gehouden door onze consultancy & design afdeling. Naast het volgen van de trends en het constant verbeteren van onze producten, staat de ontwikkeling van materiaalgebruik en afwerking hoog in het vaandel. Gebruik van verschillende materialen, het toepassen van sublimatie, zoals bijvoorbeeld beton- of houtlook en LED-verlichting geven een checkout de gewenste frisse uitstraling dat past bij het gekozen winkelconcept.


Product Vending Machine

De checkouts bij EDEKA zijn tevens uitgerust met een Product Vending Machine. Deze geïntegreerde vending machines sluiten naadloos aan op het design van de checkouts waardoor dure waren, zoals sigaretten, met selfservice op een veilige wijze aan het winkelende publiek uitgegeven kunnen worden.Over EDEKA
0 Jaar Het merk EDEKA en een van de toonaangevende voedingsdistributeurs in Duitsland en bestaat meer dan een eeuw.
0 Franchisers
0.000 Supermarkten
0.000 Werknemers
/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Edeka Kubitzky datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.