/ Self-checkout zone bij Poco

Een frisse kijk op afrekenen bij Poco

De Duitse Meubeldiscountketen Poco was van plan om de kassazones van hun woonwinkels in Duitsland te herzien. Ze wilden self-checkouts invoeren om hun klanten een zelfbedieningsoptie te bieden om hun aankopen zelfstandig af te rekenen. Er waren al een aantal jaren contacten met Pan Oston, dus toen Poco op zoek ging naar een fabrikant van self-checkouts, was het contact met Pan Oston snel gelegd om de mogelijkheden te bespreken.


GERICHT OP GROEI

Poco streeft een consistente groei na en opent elk jaar ongeveer drie tot vijf nieuwe woonwinkels in Duitsland. Daarom was het belangrijk voor hen dat er een standaardoplossing werd aangeboden die kostenefficiënt, stabiel en gemakkelijk op te schalen was naarmate er meer Poco-filialen werden geopend.


EEN PASSENDE OPLOSSING VINDEN

Pan Oston heeft de klantstromen in de Poco winkels grondig geanalyseerd en rekening gehouden met de grote verscheidenheid aan artikelen die in de winkels worden gekocht, om tot een passende zelfbedieningsoplossing te komen. Poco koos uiteindelijk voor de SLIM Balance Large Self-checkout, een standaard SCO binnen de SLIM productlijn. Het praktische ontwerp, de uitstraling en de prijs-kwaliteitverhouding wisten Poco te overtuigen. De SLIM productlijn omvat ook traditionele bandkassa’s die gemakkelijk konden worden geïntegreerd in de nieuwe kassazones bij Poco. Zo kunnen ook klanten worden bediend die gebruik willen maken van een reguliere bemande kassa.


EEN VEELZIJDGE CHECK-OUT ZONE

Voor de woonwinkel in Münster heeft Poco gekozen voor een selfcheckout-zone met drie SLIM Balance self-checkouts, waarvan er één is ingericht voor card-only betalingen. De andere twee SCO's zijn daarnaast uitgerust met cash management systemen, waardoor klanten hun aankopen contant kunnen betalen. Voor een perfecte integratie zijn de SLIM Balance kassa's bij Poco afgewerkt in een aangepaste kleur die overeenkomt met de interieurkleuren die Poco gebruikt in hun woonwinkels. Om veiligheidsredenen beschikt de SCO-zone onder andere over elektronische uitgangspoortjes, die opengaan wanneer klanten de barcode op hun kassabon scannen.


SLIM EN VEILIG

Naast de self-checkoutzone is er een SLIM checkout bandkassa geïnstalleerd, om klanten tegemoet te komen die geen gebruik willen maken van de SCO's maar de voorkeur geven aan een traditionele methode van afrekenen. De indeling is zodanig dat de kassamedewerker goed zicht heeft op het SCO-gebied, zodat er altijd snel hulp kan worden geboden als klanten problemen ondervinden bij het gebruik van de SCO's. Het biedt ook een extra beveiligingsniveau, omdat klanten altijd weten dat ze gezien worden als ze door het SCO-gebied lopen.


VLEKKELOZE PRESTATIES

Poco heeft zeer goede ervaringen sinds de introductie van de self-checkoutzone, waarbij de SLIM Balance SCO units vlekkeloos en zonder problemen presteren. Het aandeel van de verkoop via de self-checkouts in de Poco-woonwinkel in Münster ligt tussen de 30 en 40% van de totale verkoop.Over Poco
0 Jaar Poco woonwinkels: ‘mooi wonen voor minder geld’
>0 Woonwinkels Drie tot vijf nieuwe vestigingen per jaar
>0.000 Medewerkers In heel Duitsland
/ Pan Oston self-service oplossingen

Meer over de self-service oplossingen van Pan Oston

Dankzij hun modulaire en flexibele ontwerp zijn de selfservice-oplossingen van Pan Oston geschikt voor heel veel verschillende retailconcepten. Ben je benieuwd wat ze voor jouw winkel kunnen betekenen? Ons team van specialisten staat klaar om met jou mee te denken en elke klantinteractie in jouw winkel optimaal in te richten.

/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download POCO datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.