/ Globus kiest voor Pan Oston

Checkouts voor Globus Markthallen

Volgend op het faillissement van de Duitse warenhuisketen REAL in 2020 heeft Globus Markthallen Holding 18 van de REAL vestigingen overgenomen. Deze REAL winkels zijn helemaal omgebouwd tot Globus Markthallen. Als onderdeel van de ombouw wilde Globus opnieuw kijken naar het front end van de winkels en is een aanbesteding uitgeschreven voor de levering van checkouts voor de nieuwe Globus Markthallen. In het kader van de aanbesteding heeft Globus Pan Oston benaderd om een aanbieding te doen voor de gevraagde kassameubels.


Modulaire en flexibele oplossing

Pan Oston heeft met een competitieve aanbieding voor de levering van kwalitatief hoogwaardige SLIM Checkouts uiteindelijk de aanbesteding voor de kassa’s bij Globus Markthallen gewonnen. De modulaire opbouw van de SLIM Checkouts maakte het mogelijk om een kassameubel te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij de gevraagde klantspecificaties. De SLIM Checkouts bieden veel flexibiliteit op het gebied van hardware-integratie, en de core-unit is compatible met de meeste software-oplossingen op de markt. Door het moderne en modulaire ontwerp konden de checkouts qua vormgeving helemaal in lijn gebracht worden met de look en feel van het winkelconcept van de Globus Markthallen.Over Globus
0 XL Supermarkten Globus heeft 65 XL supermarkten in Duitsland
0 Medewerkers De ruim 20.000 medewerkers en 600 stagiaires staan dagelijks klaar voor de klant.
0 Producten Het ruime assortiment van Globus biedt plaats voor 50.000 tot 100.000 artiekelen per markt.
/ Samen kwaliteit leveren

Kwaliteit en ergonomie

Globus Markthallen Holding (MH) was onder de indruk van de hoge kwaliteit van het geleverde prototype van de SLIM Checkout. Zo werd door Globus MH veel belang gehecht aan een goede ergonomie, de kassa moest prettige werkplek zijn voor de kassa-medewerkers. Bij het ontwerpen van checkouts wordt door Pan Oston veel aandacht besteed aan de ergonomische eigenschappen, zoals een goede zit- en stahoogte, voldoende voet- en knieruimte om met de stoel te kunnen draaien en beperkte reikafstanden die helpen bij het voorkomen van overbelastingsblessures.


Nauwe samenwerking, geweldig resultaat

Om te zorgen dat de levertijden en installatiedata voor de verschillende vestigingen werden gehaald hebben de projectmanagers van Pan Oston gedurende het gehele traject nauw contact gehouden met Globus MH. Daardoor konden alle winkels op de geplande data worden geopend. De vernieuwde winkels hebben meteen een uitstekende start gemaakt, op de openingsdagen hebben de Globus Markthallen recordaantallen bezoekers mogen verwelkomen.

/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Globus Markthallen datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.