/ Hybride servicebalie bij Hoogvliet

Hoogvliet vernieuwt met zelf-checkouts en hybride servicebalie

Hoogvliet supermarkten heeft in de afgelopen jaren al veel van zijn vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland aangepast om invulling te geven aan een nieuw winkelconcept, waarin onder andere veel ruimte is ingeruimd voor self-service en self-checkouts. In samenwerking met Hoogvliet ontwikkelt Pan Oston per vestiging een optimale mix van afrekenmogelijkheden. Er worden ruime zelfscanpleinen ingericht met SLIM SCO zelf-checkouts waar klanten snel en gemakkelijk zelfstandig hun boodschappen kunnen afrekenen. Meer traditioneel ingestelde klanten en klanten met een volle boodschappenwagen worden echter niet vergeten. Naast de zelf-checkout bestaat de mogelijkheid om af te rekenen bij één van de reguliere bandkassa’s.


INTEGRATIE SERVICEBALIE EN KASSAPARK

Voor het invullen van de servicebalie functie had Hoogvliet de wens om meer integratie tot stand te brengen tussen het kassapark en de servicebalie. Pan Oston heeft daar samen met Hoogvliet invulling aan gegeven door een hybride servicebalie te ontwikkelen, die voldoet aan de wettelijke eisen voor tabaksverkoop, maar die tevens vooruitloopt op de invoering van het verbod op tabaksverkoop dat op 1 juli 2024 ingaat.


In het nieuwe modulaire ontwerp voor de servicebalie wordt een kassa met band geïntegreerd in een servicebalie opstelling en aangevuld met één of meer compacte baliekassa’s. Afhankelijk van de winkellayout kan dat in een diverse configuraties worden gerealiseerd, zoals in een U-vorm of in een langsgeplaatste opstelling met een extra hoekmodule. In alle gevallen vormt de bandkassa een integraal onderdeel van zowel het kassapark als de servicebalie, waar tevens kranten, kansspelen en bloemen kunnen worden afgerekend.


MAXIMALE KEUZEVRIJHEID VOOR DE KLANT

De nieuwe setting geeft klanten maximale keuzevrijheid om te bepalen of ze hun boodschappen bij de self-checkout willen scannen en afrekenen, gebruik willen maken van de Scan-As-You-Shop (SAYS) functionaliteit met een handscanner als ze grotere hoeveelheden boodschappen hebben, of hun inkopen traditioneel willen afrekenen bij één van de bandkassa’s.


EFFICIENCY VOOR DE WINKELIER

De compacte layout van front end en hybride servicebalie met extra afrekenpunten zorgt ervoor dat Hoogvliet het beschikbare winkelvloeroppervlak optimaal kan benutten. Het hybride karakter van de servicebalie maakt daarnaast een efficiënte personeelsinzet mogelijk, waarbij kassataken eenvoudig kunnen worden gecombineerd met klantenservicetaken.


OVER HOOGVLIET

Hoogvliet is een supermarktketen met 75 winkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Hoogvliet streeft ernaar dat jouw gezin iedere dag gezond, gevarieerd en vooral lekker eet, voor de laagste prijs. Het distributie- en servicecentrum en de centrale slagerij bevinden zich in Bleiswijk. In de bakkerij van Hoogvliet in Bleiswijk wordt meerdere keren per dag vers, ambachtelijk brood gebakken voor alle vestigingen. De organisatie telt ruim 6.500 medewerkers.


MEER OVER DE CHECKOUT OPLOSSINGEN VAN PAN OSTON

Dankzij het modulaire en flexibele ontwerp zijn de checkout oplossingen van Pan Oston geschikt voor heel veel verschillende retailconcepten. Ben je benieuwd wat ze voor jouw winkel kunnen betekenen? Ons team van specialisten staat klaar om met jou mee te denken over de beste checkout oplossingen voor jouw winkel.Over Hoogvliet
0 Winkels Hoogvliet heeft 75 winkels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Gelderland.
0 SCO's Bij de implementatie van Zelf-checkout koos Hoogvliet ervoor om het goed aan te pakken met een grote uitrol van meer dan 500 self-checkouts.
0 Medewerkers De organisatie telt ruim 6.500 medewerkers.
/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Hoogvliet datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.