/ Pad Thai kiest voor Pan Oston bestelzuilen

Snelle en authentieke streetfood gerechten bij Pad Thai

Pad Thai is een jong en modern Thais streetfood ‘to go’ concept met inmiddels acht vestigingen in Nederland, onder meer in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Pad Thai maakt gebruik van het QSR (Quick Service Restaurant Concept) om de meest populaire Thaise noedelgerechten, snacks en drankjes te serveren. Zonder poespas, zonder lange wachttijden en zonder gedoe.


À la minute bestellen en betalen

Pan Oston partner Leqqr ontwikkelde voor Pad Thai een bestel-/betaalconcept dat goed aansluit bij deze filosofie. De klant kan bij binnenkomst in het restaurant op één van de drie kiosken direct zijn bestelling doen en afrekenen. Op twee kiosken kan dat via pin of contactloos, de derde kiosk biedt daarnaast de mogelijkheid om met contant geld te betalen. De bestelling verschijnt direct op een scherm van het back-end in de keuken om vervolgens vers bereid te worden zodat de klant snel kan genieten van zijn authentieke Thaise maaltijd.


Vlekkeloze customer journey

Pad Thai heeft gekozen voor de veelzijdige en moderne BLUE FIRE Fast Order kiosk die naadlooos past in het concept van de Pad Thai restaurants. De kiosken nemen er een prominente plaats in en nodigen uit om snel en eenvoudig een bestelling te plaatsen en te betalen. De koppeling naar de keuken zorgt voor een razendsnelle bereiding en uitlevering bij de uitgiftebalie. De klant krijgt via het uitgiftescherm een seintje als zijn maaltijd gereed is en ervaart op die manier een vlekkeloze customer journey.


/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Pad Thai datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.