/ Designed by Pan Oston for HEMA

Uitrol nieuw winkelconcept HEMA

In de loop van 2023 is HEMA begonnen met het uitrollen van een nieuw winkelconcept, waarbij HEMA weer Echt HEMA moet worden. Met kwalitatief goede producten voor een aantrekkelijke prijs die ook nog eens lang meegaan. De HEMA-vestiging in het centrum van Hilversum, die al sinds 1930 is gevestigd aan de Kerkstraat 29, is de eerste die is ingericht volgens dit nieuwe concept. En natuurlijk is deze winkel verbouwd met verduurzaming als uitgangspunt en is er extra aandacht voor duurzame producten.


Self-checkouts in een passend HEMA-jasje

Als onderdeel van het nieuwe HEMA winkelconcept heeft Pan Oston voor deze pilot store in Hilversum in nauwe samenwerking met HEMA een nieuwe kassa-zone ontwikkeld. We zijn trots dat HEMA heeft gekozen voor een innovatief voorstel dat het design team van Pan Oston heeft uitgewerkt en dat helemaal past bij de designtaal van het nieuwe winkelconcept.


Op de begane grond vind je een centraal plein met een zevental self-checkouts in de hoofdrol, aangevuld met twee bemande kassa’s die tevens de functie van servicebalie vervullen. Ook op de eerste verdieping is een zelfscanplein gecreëerd met een viertal self-checkouts en daarnaast een compacte servicebalie. Klanten kunnen zo altijd snel en gemakkelijk hun aankopen afrekenen.


Het resultaat mag er zijn. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is een ruime, overzichtelijke kassa-zone ontstaan in een prettige, rustige kleurstelling, waar je gemakkelijk je weg vindt om eenvoudig af te rekenen, cadeautjes in te pakken of aankopen te retourneren.


Het nieuwe winkelconcept van HEMA zal over een periode van twee jaar worden uitgerold, we zullen dus bij steeds meer HEMA vestigingen in Nederland, België en Frankrijk de self-checkouts en servicebalies van Pan Oston in HEMA huisstijl gaan zien.Over Hema
0 Winkels HEMA heeft meer dan 733 winkels wereldwijd.
0 Medewerkers
0 Producten HEMA heeft een eigentijds assortiment bestaande uit producten en diensten
/ Pan Oston Checkout oplossingen

Meer over de checkout oplossingen van Pan Oston

Dankzij hun modulaire en flexibele ontwerp zijn de checkout-oplossingen van Pan Oston geschikt voor heel veel verschillende retailconcepten. Ben je benieuwd wat ze voor jouw winkel kunnen betekenen? Ons team van specialisten staat klaar om met jou mee te denken en elke klantinteractie in jouw winkel optimaal in te richten.

/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download HEMA datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.