/ Self-checkout & Bestelkiosken in nieuw Xenos concept

Xenos Hoog Catharijne in nieuw jasje met Go-Go drinks -bubble tea bar

Na enkele jaren van afwezigheid op Hoog Catharijne in Utrecht heeft Xenos daar nu op een mooie locatie een nieuwe XL store geopend. Na uitgebreid testen en proefdraaien met pilot stores in Leidschendam en Breda in het voorjaar komen hier alle ontwikkelingen van de afgelopen jaren samen in een nieuw winkelconcept voor Xenos. Een kleurrijke, overzichtelijke winkel met een werelds en verrassend assortiment aan food en non-food artikelen voor aantrekkelijke prijzen. En met de GoGo drinks – Bubble Tea Bar opent Xenos een nieuw, kleurrijk concept bij de ingang van de winkel. Bubble Tea is een trend die overgewaaid is uit Taiwan. De thee heeft een lekker fruit- of melksmaakje, vrolijke kleurtjes en is gevuld met verrassende bubbles.


Zelfscanplein in Xenos stijl

Na de succesvolle toepassing in de pilot stores heeft Xenos ook voor de nieuwe winkel in Hoog Catharijne gekozen voor een herkenbaar en overzichtelijk zelfscanplein met een viertal SLIM self-checkouts van Pan Oston. De self-checkouts uit de SLIM familie zijn eenvoudig te customizen om naadloos aan te sluiten bij de sfeer en uitstraling van de winkel. Het design en de interface van de self-checkouts zijn helemaal aangepast aan de Xenos huisstijl. Zo dragen ze bij aan een optimale customer journey en unieke winkelervaring bij Xenos. Klanten die niet zelf willen scannen kunnen terecht bij twee counters waar ze hun aankopen op de traditionele manier bij de kassamedewerker kunnen afrekenen.


ESSENCE bestelzuilen voor unieke drankjes

Bij de ingang van de winkel bevindt zich de GoGo drinks – Bubble Tea bar. Hier staan twee ESSENCE bestelzuilen waar je op het scherm een keuze kunt maken uit een veelheid aan unieke drankjes, die je direct kunt bestellen en afrekenen. Je bestelling wordt dan direct vers voor je bereid en je kunt vervolgens relaxed genieten in de sfeervolle Bubble Tea bar en bij de Instazuil een leuke selfie maken voor je volgers op Instagram. Ook de bestelzuilen hebben de natuurlijke uitstraling van de Xenos huisstijl meegekregen met een houten ombouw, waardoor ze perfect passen bij het nieuwe concept van GoGo drinks.


Over Xenos

Met bijna 150 winkels in Nederland is Xenos sinds 1973 een van de meest bekende winkelformules in Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit het verre oosten werden geïmporteerd. Artikelen die nog nergens anders in de winkel lagen en daarmee direct leuk, lekker én anders waren. Xenos is door de jaren heen uitgegroeid tot een organisatie met 150 winkels en een grote zichtbaarheid online. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden de winkels van Xenos dagelijks bevoorraad met nieuwe producten.

/ Xenos in beeld
Xenos Hoog Catharijne
Xenos Hoog Catharijne
Xenos Hoog Catharijne
Xenos Hoog Catharijne
/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Xenos Hoog Catharijne datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.