/ Nieuws

AWARD WINNEND TRIO VOOR EUROSHOP 2023

30 jan 2023

Na een succesvolle samenwerking in 2022 zijn Snabble en Pan Oston terug voor de EuroSHOP 2023 met nieuwe innovaties in Retail. Een nieuw jaar brengt nieuwe mogelijkheden en daarom sluit Walkout Technologies zich als derde prijswinnende partij aan bij 's werelds grootste Retail beurs in Düsseldorf van 26.02 - 02.03.2023 op stand G79 in hal 6. Pan Oston en Snabble staan bekend om hun samenwerking bij verschillende projecten, zoals Tegut Teo en Leinweber. Ook Walkout Technologies is softwarepartner bij innovaties zoals de AI kiosk voor Valora Group, die in 2022 een RETA award won.


"Walkout Technologies GmbH is erg trots op de samenwerking met Pan Oston en Snabble", zegt Sead Berisha (CEO van Walkout Technologies GmbH), die eraan toevoegt: "De combinatie van hardwaresystemen die mooi ontworpen, flexibel, betrouwbaar en robuust zijn, wat een must is voor onze automatiseringstechnologie, maakt Pan Oston een solide partner voor ons. Nu we daar een strategisch partnerschap met Snabble en zijn Checkout Cloud POS aan toevoegen, bevinden we ons in een echte win-winsituatie."

De combinatie van Snabble's ervaring met retailtechnologie, de op AI gebaseerde systemen van Walkout Technologies en de hardwareoplossingen van Pan Oston heeft geleid tot een partnerschap dat de customer journeys en retailervaringen van de toekomst zal creëren. Samen kunnen we complexere uitdagingen voor onze klanten aangaan die het hele spectrum van meubilair, hardware en software omvatten.


"Pan Oston is als innovatieve hardware integrator altijd op zoek naar partners die grenzen willen verleggen als het gaat om nieuwe concepten. Door samen te werken met Snabble en Walkout Technologies hebben we het gevoel dat we gelijkgestemde partners hebben gevonden die ook voorop willen lopen als het gaat om het creëren van toekomstbestendige retailoplossingen," zegt Corné van Braak, Chief Innovation Officer.


"Het creëren van een geweldige kassa-ervaring is belangrijk voor onze klanten. We zijn niet alleen enthousiast om onze gloednieuwe Mobile POS voor het eerst live te laten zien, maar we kijken ook uit naar de nieuwe mogelijkheden van self-checkout samen met Walkout Technologies" voegt Patrick Queisler, Director of Operations bij Snabble, toe.

Dit betekent dat de stand in hal 6 vol zal staan met nieuwe innovaties! Als hardwareleverancier toont Pan Oston de mogelijkheden van zijn innovatieve teams door concepten fysiek te maken met de SLIM Balance self-checkout, ESSENCE kiosk en maatwerkprojecten zoals de nieuwe Smart Cabinet. Dit alles natuurlijk met de steun van Snabble en Walkout Technologies, die de oplossingen tot leven brengen.


Snabble zal zijn reeds gevestigde self-checkout technologieën laten zien in verschillende toepassingsscenario's, zoals Scan & Go en SCO. Daarbij komt de nieuwe mPOS-software, waarmee retailers winkelconcepten kunnen herstructureren en klanten kunnen verblijden door een kassa aan te bieden tijdens het adviseren. Als AI-softwarepartner zal Walkout Technologies de grenzen van naadloos winkelen verleggen met de bekroonde AI-kiosk van Back-Factory, de nieuwe Smart Cabinet en het hoogtepunt voor Walkout Technologies van de show zal de op AI gebaseerde Nano Store zijn.


Mis ons dus niet in hal 6 op stand G79 tijdens de EuroSHOP van 26.02 - 02.03.2023.

/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Award winnend trio voor EuroSHOP 2023 datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.