/ Nieuws

DIGITALE VOORUITGANG MET PROJECT RIDE

23 jan 2022

Als innoverende onderneming binnen de Retail is Pan Oston continue op zoek naar verbetering waar onze klanten een voordeel mee kunnen behalen. Om te kunnen doen is het daarom belangrijk om kritisch te kijken naar onze eigen processen. Dit zorgt er niet alleen voor dat onze producten beter worden, maar als onderneming creëren we hiermee ook een aantrekkelijk werkveld voor onze ondernemers. In dit kader werken wij samen met verschillende scholen en universiteiten, maar nemen we ook deel aan regionale en internationale initiatieven die de industrie als geheel stimuleren.


Binnen het project Ride wil Pan Oston in samenwerking met diverse projectpartners,

de introductie, (door)ontwikkeling, implementatie en integratie van (verregaande) automatisering, robotisering en digitalisering binnen fabrieken/bedrijven in de Oost-Nederlandse metaalindustrie realiseren, vanuit gezamenlijke kennisontwikkeling en investeringen op het gebied van new manufacturing technologies, connected systems en digitization. De subdoelstellingen van het project zijn:


  1. De stimulering en realisering van digitaliseringsstappen zodat (MKB-) ondernemingen in de metaalindustrie de mogelijkheden en kansen van digitalisering benutten;
  2. Kennisborging en doorontwikkeling van gedeelde faciliteiten;
  3. Vergroting van de duurzaamheid (lange termijn) van bovengenoemde stappen en realisatie van een flexibelere, robuustere en slimmere waardeketen door aansluiting van extern MKB uit de regio.


Naast Pan Oston zijn de overige deelnemers in dit project: Stichting Laser Applicatie Centrum (LAC), Aebi Schmidt Nederland BV, Gunnebo Doetinchem BV, Contour Covering Technology BV, Stichting Regionaal Opleidingencentrum van Twente, Breman machinery BV, Almi Machinefabriek Vriezenveen BV, Broshuis BV, Evers Agro BV, Dulasta Metaalbewerking BV, Hoopman Machines BV en Schouten en Visschers’ Metaalwarenfabriek BV.


Ride wordt mede gefinancierd in het kader van de respons van de Unie op de COVID-19-pandemie.


/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Digitale vooruitgang met Project Ride datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.