/ Nieuws

PAN OSTON GAAT MET HERBERT BRITS AVONTUUR AAN

12 jul 2022

Na aan verschillende projecten te hebben gewerkt de afgelopen jaren, is Herbert Retail nu een officiƫle Pan Oston reseller voor Retailoplossingen in Groot-Brittanniƫ en Ierland. Door de Retail kennis van beide markten te combineren in een strategische partnerschap, kunnen beide bedrijven hun klanten de best mogelijke oplossingen en diensten aanbieden.


Herbert is al sinds 1760 een toonaangevende leverancier van oplossingen en diensten in de detailhandel. Ze richten zich op het verbeteren van bedrijven met technologiegedreven oplossingen die de productiviteit verhogen en hun klanten een concurrentievoordeel geven. De 250-jarige geschiedenis is een bewijs van de toewijding van Herbert aan de markt, hun partner en klanten.


Claire Herbert legt uit: "Bij Herbert staan we bekend om ons vermogen om technologie in detailhandelsomgeving te implementeren op een manier die onze klanten een voordeel oplevert. Door goede te luisteren naar de klant en gebruik te maken van onze markt ervaring zowel als knowhow van technische vraagstukken weten we altijd het juiste aan te bieden. De Pan Oston checkout- en zelfscanoplossingen passen uitstekend bij Herbert en stellen ons in staat om detailhandelaren in het Verenigd Koninkrijk geavanceerde technologie te bieden op een manier die voor hen werkt".


Als ontwikkelaar van checkout- en zelfscanoplossingen is Pan Oston al jaren marktleider in Nederland. Met meer dan 50 jaar ervaring in innovatieve Retail concepten voor het afrekenen weet het nuchtere bedrijf uit Raalte wat consumenten beweegt en welke hardware nodig is om deze ervaring goed mogelijk te maken. In nauwe samenwerking met onze klanten en partners helpt Pan Oston veel mensen met hun dagelijkse boodschappen, bestellingen of informatiebehoefte.


"Om succesvol te zijn op de Britse markt, moet je precies weten wat daar de business drijft. Daarom zijn we blij met een gevestigde partner als Herbert, die een langdurige relatie heeft met de Retailmarkt en hun klanten," zegt Ralf Hovenga, CEO Pan Oston.


Samen kunnen we de Britse markt totaaloplossingen op maat bieden die passen bij elk Retailconcept. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en kom meer te weten.

/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Pan Oston gaat met Herbert Brits avontuur aan datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.