/ Nieuws

PAN OSTON LIDMAATSCHAP NVIDIA METROPOLIS

21 sep 2022

Lidmaatschap helpt retail oplossingen toekomstbestendig te maken

Als leverancier van oplossingen voor retail checkout oplossingen kondigen we vandaag aan dat Pan Oston zich heeft aangesloten bij NVIDIA Metropolis, een partnerprogramma dat zich richt op het op de markt brengen van een nieuwe generatie vision AI-toepassingen. NVIDIA Metropolis heeft een rijk ecosysteem en biedt krachtige ontwikkelaarstools om vision AI-toepassingen te superchargen. Het is ontworpen om 's werelds belangrijkste omgevingen en operaties veiliger en efficiënter te maken.


"Computer vision en AI-technologie hebben de afgelopen jaren enorme stappen gezet in het Retail landschap. We zien veel mogelijkheden voor onze klanten om deze state-of-the-art oplossingen te gebruiken," zegt Corné van Braak, Head of Innovation & Design bij Pan Oston.


Snelle veranderingen in de detailhandel hebben ertoe geleid dat veel retailers de afgelopen jaren zijn gaan experimenteren met AI-gebaseerde seamless shopping-technologie. De verschuiving naar gemakswinkels en efficiëntie in de winkel stimuleert de toepassing van technologie in de detailhandel. Daarnaast is een tekort aan personeel een dagelijkse uitdaging. De operationalisering van nieuwe technologieën zoals computer vision gaat dit personeelstekort tegen en zorgt ervoor dat het winkelproces soepel blijft verlopen.


NVIDIA Metropolis maakt het voor bedrijven, overheden en integratiepartners eenvoudiger en kosteneffectiever om AI-oplossingen van wereldklasse te gebruiken om kritieke operationele efficiëntie en beveiligingsproblemen op te lossen. Het NVIDIA Metropolis ecosysteem omvat een groot en groeiend aantal leden die investeren in de meest geavanceerde AI-technieken en efficiënte implementatieplatforms, en die oplossingen op bedrijfsniveau benaderen. Leden kunnen vroegtijdige toegang krijgen tot NVIDIA platformupdates om de ontwikkeling van hun AI-toepassingen verder te verbeteren en te versnellen. Bovendien biedt het programma leden de mogelijkheid om samen te werken met toonaangevende experts en andere AI-gedreven organisaties.


"Terwijl de meeste solution providers software leveren, zijn wij de specialist die AI integreert in een fysieke oplossing. Deelname aan NVIDIA Metropolis geeft ons toegang tot een breed netwerk van aanbieders van AI-oplossingen die zich richten op de retailmarkt. we krijgen meer diepgaande kennis van AI-ontwikkeling.", zegt Bas Jan Dikken, IT Innovation Specialist bij Pan Oston.


Tijdens EuroCIS 2022 presenteerde Pan Oston hoe AI-technologie het afrekenproces kan versnellen met behulp van productherkenning met NVIDIA GPU-versnelde edge AI-technologieën. Daarnaast is Pan Oston ook betrokken bij de implementatie van verschillende oplossingen voor SCO-beveiliging en naadloos winkelen bij grote Europese retailers.

/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Pan Oston lidmaatschap NVIDIA Metropolis datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.