/ Nieuws

RED DOT AWARD VOOR BLUE FIRE

04 apr 2018

De BLUE FIRE interactieve kiosk van Pan Oston is bekroond met de prestigieuze Red Dot Product Design Award 2018. Deze prijs wordt toegekend aan producten die een uitzonderlijk ontwerp combineren met de beste prestaties. We zijn erg trots op deze internationale erkenning, het is een sterk gewaardeerde kwaliteitskeurmerk.


BLUE FIRE kiosk


BLUE FIRE is een modulaire en multi-inzetbare kiosk. De kiosk is ontworpen om het interactieve klantproces op de meest intuïtieve manier te vereenvoudigen en te versnellen. De standaard kiosk is functioneel te configureren en klaar voor afrekenen, self-order, registratie, inchecken, inspiratie , informatie en nog veel meer.


Corné van Braak, hoofd Consultancy & Design Pan Oston; "De BLUE FIRE kiosk is ontworpen om een naadloze consumentenervaring te creëren. De Red Dot Design-prijs ondersteunt onze strategische visie ten aanzien van toekomstige consumententransacties. Gedreven om self-service in elk aspect te vereenvoudigen, worden al onze producten ontwikkeld met de retailer, consument- en toekomstige technologie in gedachten. "


Jury beoordeling: Goed design

Meer dan 6.300 objecten zijn er dit jaar door ontwerpers en fabrikanten uit 59 landen ingediend voor de Red Dot Design award. Trouw aan het motto "Op zoek naar goed design en innovatie", beoordeelde een jury van ongeveer 40 leden de producten individueel op basis van originaliteit. De strikte beoordelingscriteria, waaronder het niveau van innovatie, functionaliteit, formele kwaliteit, ergonomie en duurzaamheid, bieden een referentiekader dat de juryleden vervolgens aanvullen met hun eigen expertise.


Professor Dr. Peter Zec, oprichter en CEO van de Red Dot Award: "Ik wil de prijswinnaars hartelijk feliciteren met hun prachtige succes in de Red Dot Award: Product Design 2018. Succes in de competitie is een bewijs van de goede ontwerpkwaliteit van de producten en toont opnieuw aan dat bedrijven op de juiste weg zijn. Als ik het heb over een goed ontwerp, dan bedoel ik meer dan alleen een aantrekkelijk product. Alle producten worden gekenmerkt door uitstekende functionaliteit. Dit toont aan dat de Designers hun klanten en hun behoeften hebben begrepen. ”


Over Pan Oston

Pan Oston is marktleider in checkouts, interactieve zelfbedieningsterminals en kiosksystemen. Onze drijfveren voor innovatie en design liggen diep geworteld in ons DNA. De snelle veranderingen in de markt inspireert ons om onze producten met betrekking tot betaling, informatie, transacties en ontvangst verder te ontwikkelen. Menigeen komt in het dagelijks leven de producten tegen die door Pan Oston zijn ontworpen en geproduceerd. De kassa's, expresbalies, zelfbedienings- en kiosksystemen zijn te vinden in vele supermarkten, discountwinkels, bouwmarkten, tuincentra en modewinkels

/ Contact

Contact

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Red Dot award voor BLUE FIRE datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.