/ Nieuws

SLIM BALANCE WINT RED DOT AWARD 2023

24 apr 2023

Pan Oston is trots om mede te delen dat we in 2023 de prestigieuze Red Dot Award 2023 hebben gewonnen in de categorie Product Design voor zijn SLIM Balance self-checkout serie. De Red Dot Award is een van de meest gewilde designprijzen ter wereld en erkent uitzonderlijk productontwerp en innovatie. 


"We zijn vereerd met deze erkenning van de Red Dot Award," zegt Corné van Braak, Chief of Innovation and Design bij Pan Oston. "Bij Pan Oston dagen we onszelf altijd uit om self-checkout systemen te creëren die niet alleen voldoen aan de behoeften van retailers, maar ook de winkelervaring voor klanten verbeteren. Deze prijs is een bewijs van ons harde werk en toewijding."


De SLIM Balance self-checkout serie is een state-of-the-art self-checkout systeem ontworpen voor moderne retail omgevingen. Het heeft een slank ontwerp dat naadloos past in elke winkel, terwijl het klanten een snelle, efficiënte en gebruiksvriendelijke betaal-ervaring biedt.


Met de SLIM Balance-serie kan zowel een futuristische betaalpunt als een traditionele, stevig ogende self-checkout worden geconfigureerd met behoud van dezelfde herkenbare esthetiek. Het hart van de Balance is de bi-optische scannerbehuizing met een gebogen werkblad, die de zelfscanprestaties van het product verbetert en functioneert als een herkenbaar ontwerpkenmerk. Daarnaast is de SLIM Balance modulair ontworpen voor onafhankelijke hardware-integratie, hierdoor zijn vele productconfiguraties mogelijk zonder de kern en de functie van de oplossing te wijzigen, waardoor integratie of wijziging van de onderdelen van het apparaat snel en eenvoudig is. Enkele extra functies die al in de SLIM Balance zijn geïntegreerd, zijn een camera aan de voorkant en aan de bovenkant voor AI-diefstalpreventie, weegschalen, cash management systemen en LED-indicatoren. Dit maakt de SLIM Balance een veelzijdige oplossing die alles aankan, van standaard zelfscannen met contante betaling tot AI-diefstalpreventie in een volledig geautomatiseerde self-checkout-ervaring.


De Red Dot Award 2023 is een bewijs van de inzet van ons Design Team voor uitmuntendheid in productontwerp en innovatie. Pan Oston kijkt ernaar uit om de grenzen van de retailtechnologie te blijven verleggen en producten te creëren die de winkelervaring voor onze klanten verbeteren./ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!

Download SLIM Balance wint Red Dot Award 2023 datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.