/ Nieuws

WIJ KIJKEN UIT NAAR 2022!

05 jan 2022

Een nieuw jaar met nieuwe uitdaging! 2022 zal voor veel retailbedrijven een groots jaar worden. Als we kijken naar hoe de markt zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld, zien we wereldwijd de impact van nieuwe Retail Technologie. Vooral naadloze winkelconcepten zoals scan&go, 24/7 winkels en winkels zonder checkout hebben aan populariteit gewonnen onder Retailers en hun klanten.   

 

Designing the Future

Bij Pan Oston blijven we ook in dit aspect groeien. Ooit waren we een pure kassaleverancier, maar de laatste jaren hebben we ons portfolio succesvol uitgebreid. Samen met partners als Snabble, Walk Out Technology, Eijsink en vele anderen hebben we revolutionaire oplossingen gecreëerd zoals AI-selfservice kiosken en 24/7 winkelconcepten. We leggen altijd de lat hoog en dat blijven we ook doen.


Maatwerk is de nieuwe standaard

Ondertussen hebben we onze liefde voor Retail niet verloren en richten we ons op het creëren van handige en frictieloze kassa-oplossingen die passen bij de klant, of het nu gaat om traditionele checking out, hybride oplossingen of self-service. Wij streven we ernaar de beste oplossing voor elke klant te vinden, en in 2022 zal deze missie niet veranderen!


Bezoek ons in 2022

Net als iedereen kunnen we niet wachten om weer echt in contact te komen met klanten zodat we spannende nieuwe projecten kunnen bespreken. Hopelijk hebben we daar tijdens het eerste halve jaar voldoende tijd voor. De eerste kans is tijdens Europa's toonaangevende vakbeurs voor retail technologie in februari, de EuroCIS 2022. Samen met Snabble zullen we onze visie op de toekomstige Retail presenteren in hal 10 op stand 34.


Slechts een maand later zijn we in het noorden van Duitsland te vinden tijdens de Internorga op de Hamburg Messe. Daarna gaat de roadshow verder naar het Verenigd Koninkrijk, waar we aanwezig zullen zijn op de National Convenience & Forecourt show.


In juni, tijdens de zomer, zijn de Webwinkel Vakdagen dé vakbeurs in Nederland voor iedereen die serieus geïnteresseerd is in E-commerce en Omnichannel. Wij kijken er naar uit om daar met potentiële nieuwe partners te praten!


Mis je ons op een beurs of kan je niet wachten om ons te bezoeken? Wacht dan zeker niet af! Onze fantastische showroom in Raalte staat altijd voor u open. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een live-demo van onze oplossingen.

/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Wij kijken uit naar 2022! datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.