ONE familie

De ONE Familie is een veelzijdige checkout lijn, bestaande uit een kassameubel, zelfscan oplossing en uitgiftewand voor handscanners, die is ontwikkeld volgens de nieuwste trends. Door de stoere rechte lijnen en het gebruik van trendy materialen zijn de Retail oplossingen van de ONE naadloos te integreren in de moderne winkel formule.

Functioneel & stijlvol

Refreshing and full of options

Ergonomisch design

Bij de ontwikkelingen van de ONE hebben alle aspecten van ergonomie een hoge prioriteit gehad. Jarenlange ervaring, kennis van technologie en materialen stellen Pan Oston in staat om ergonomische controles uit te voeren wanneer we de hardwarecomponenten ontwerpen en installeren volgens lokale voorschriften. De ONE is volledig ontwikkeld aan de hand van de meest recente Arbo regelgeving. Probleemloos staand of zittend werken kan met de ONE door de ruime opzet van het kassameubel en het feit dat hard- en software slim en modulair geplaatst kunnen worden.

FLEXIBEL DANKZIJ DE VELE OPTIES

Met de ONE familie is het mogelijk uw hele checkout zone in te richten. Van de checkout tot en met een zelfscan meubel. Dankzij de vele opties is er voor elke klant aan een oplossing gedacht. Daarnaast is de ONE volledig aan te passen aan de branding van uw merk. Onze professionele sublimatie- en coatingstraat geeft ons de flexibiliteit om de ONE familie volledig te transformeren in de look & feel van uw Retail formule.

Sluit aan bij de trends van nu

De ONE is ontwikkeld volgens de laatste trends en is sterk in elk segment. Met de rechte strakke lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen zoals staal en hout heeft de ONE een moderne industriële look & feel die aansluit bij de huidige ontwikkelingen omtrent winkel concepten.

Familieleden

One Checkout

De ONE is een veelzijdige checkout die speciaal ontwikkeld volgens de laatste trends. Door te kijken naar wensen en rekening te houden met de Arbo regelgeving is dit moderne meubel ontstaan. De lange aanvoer band maakt het meubel ideaal voor klanten die veel producten kopen, terwijl de afvoerbak met optionele rollen een snelle doorstroom bevorderd doordat de uiteindelijke transactie met de klant hierdoor zo kort mogelijk gehouden word. Daarnaast weet de ONE bijna alle hardware naadloos te integreren waardoor deze perfect in uw winkel concept past.

Informatie aanvragen

One SCO

Selfservice is een groeiende manier van checking out in heel Europa. Het antwoord hierop is de ONE SCO. Dit moderne meubel gericht op zelfscan is ondanks zijn kleine formaat flexibel genoeg om alle mogelijke hardware te kunnen integreren zoals een touchscreen, printer, NFC, een pin terminal en zelfs een cashmanagement systeem.

Informatie aanvragen

One Cradle wall

Om het mogelijk te maken dat uw klanten met een handscanner kunnen shoppen completeert de ONE Cradle Wall de robuuste en moderne ONE familie. Bij deze uitgiftewand kunnen klanten een handscanner oppikken of inleveren om al winkelend alle producten te scannen waarna er snel en eenvoudig op de ONE SCO kan worden afgerekend.

Informatie aanvragen
0%

    Overtuig uzelf

    Edeka
    AD Delhaize
    Edeka Endt