DESIGN & INNOVATION
/ Design & Engineering

Simplicity is the ultimate form of sophisitication

De snel veranderende wereld van de Retail vraagt om een strategische mix van innovatie en functionaliteit om de concurrentie voor te blijven. Ontwerp en techniek vormen een dynamisch duo dat oplossingen creëert die niet alleen consumenten boeien, maar ook de operationele efficiëntie optimaliseren. Hierdoor verbetert niet alleen de visuele aantrekkingskracht van winkelruimtes, maar spelen wij ook in op het toepassen van nieuwe technologische behoeften die het moderne winkellandschap vereist.


Met duurzame, maar ook spannende en vernieuwende oplossingen weten onze designers altijd een concept neer te zetten dat aansluit bij uw formule. De op maat gemaakte designs met ergonomie en functionaliteit als waardevolle uitgangspunten zijn niet alleen praktisch, maar ook modern en eigentijds. Onze designafdeling, die in 2018 en 2023 de prestigieuze Red Dot Design award in de wacht heeft gesleept, zorgt ervoor dat de producten een eigentijdse en moderne uitstraling krijgen die naadloos aansluit bij uw formule. Aansluitend zorgen de korte lijnen binnen de organisatie er voor dat het pakket van eisen op een praktische manier toegepast kan worden bij de productie, installatie van onze checkout, selfservice en kiosk oplossingen. Ons projectmanagementbureau werkt elk detail uit aan de hand van uw wensen en hierdoor is Pan Oston in staat oplossingen te bieden voor verschillende markten.

/ Team Design & Innovation
Corné van Braak CINO
Gerjan Huzen Lead Product Designer
Paolo Russo Design Engineer
Dion Hofste Product Manager
Bas Jan Dikken IT Innovation Specialist
Bas Tular Visual Content Designer
/ De principes van Design

Onze design principes

Om te zorgen dat onze oplossingen naadloos aansluiten op de behoefte van de klant binnen een Retail omgeving werken wij met enkele design principes zodat wij onze focus niet uit het oog verliezen.


Customer-Centric Design

Effectieve oplossingen voor de retail begint met het begrijpen van de behoeften en voorkeuren van de klant. Een goed ontworpen oplossing met intuïtieve lay-out, esthetisch aantrekkelijk design en een comfortabele werkruimte kan het gedrag van klanten aanzienlijk beïnvloeden. Daarbij is het ook van belang voor de ergnomie, want gemak in gebruik speelt een cruciale factor als het gaat om adoptie van nieuwe technologien. Het gaat niet alleen om het functionele proces; het gaat om het creëren van naadloze ervaring die aanzet tot verkennen en betrokkenheid.


Enhance Brand Identity

Design is de beeldtaal die de identiteit van een merk communiceert. Met een doordacht ontwerp kunnen retailers een sterk en herkenbaar merk neerzetten. Daarom zijn al onze standaard meubels ontworpen om een hoge mate van customisation toe te passen. Is dit voor een winkelformule of nieuw concept niet toereikend, dan helpen wij met een maatwerk meubel dat volledig volgens wensen van de klant ontworpen word.


Flexibele Front-End

Door de combinatie van design en engineering kunnen retailers adaptieve winkelformaten creëren.


Technologische Integratie

Engineering in retail-oplossingen tilt de klantervaring naar een hoger niveau door de integratie van moderne technologieën. Van interactieve displays tot innovatieve point-of-sale-systemen, technische oplossingen stroomlijnen activiteiten en verbeteren de interactie met klanten. Flexibele lay-outs kunnen snel worden geïmplementeerd om in te spelen op de veranderende dynamiek van de markt. Dit houdt niet op bij branding, zo is ook de service-ability en de uitwisseling van front-end onderdelen van invloed op de snelheid waarmee een Retailer een concept kan omzetten.


Sustainable Solutions

In een tijdperk waarin duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt is, maakt de samenwerking tussen ontwerp en techniek het mogelijk om milieuvriendelijke retailoplossingen te creëren. Van besparing op productie, het sourcen van materiaal en uitwisseling van front-end onderdelen. Bij elk nieuw project kijkt onze design afdeling op een praktische wijze om duurzaamheid toe te passen.

/ Design & Engineering in beeld
/ Werken bij Pan Oston

Maak carrière bij Pan Oston

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Pan Oston? Onze recruiter staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en de perfecte match te vinden bij jouw talenten en ambities. Wil je de sfeer proeven en een kijkje nemen bij Pan Oston? Je bent altijd welkom voor een kop koffie!Bekijk vacatures
/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Design & Innovation datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.