ENGINEERING
/ Engineering

Goede engineering maakt complexe oplossingen toegankelijk

In het dynamische landschap van de Retail, waar de eisen van de consument en de technologische vooruitgang in een ongekend tempo evolueren, kan de rol van engineering bij het ontwerpen en produceren van retailoplossingen niet worden onderschat. De naadloze integratie van engineeringprincipes in de Retail brengt een groot aantal voordelen met zich mee, variërend van verbeterde klantervaringen tot gestroomlijnde operaties en verhoogde winstgevendheid. Door goed samen te werken met onze afdeling Design & Innovatie, maar ook de wensen van de klant nauwlettend te volgen weten de ervaren engineers bij Pan Oston elk project uitvoerbaar te maken.

/ Team Engineering
Erik Zanderink Manager Engineering & ETO
Barry Hageman Engineer
Bjorn Strijdveen Engineer
Henk Kemper Engineer
Hugo Kleine Engineer
Maikel Mulder Engineer
Patrick Legebeke Engineer
Stephan Honshorst Engineer
Thomas Blankvoort Engineer
/ De waarde van goede Engineering

1. Innovatie en creativiteit:

Een van de belangrijkste voordelen van het integreren van goede engineeringpraktijken in retailoplossingen is de mogelijkheid om innovatie en creativiteit te stimuleren. Onze engineers hebben een probleemoplossende instelling, waardoor ze nieuwe oplossingen kunnen bedenken om de uitdagingen van de detailhandel aan te gaan. Of het nu gaat om het ontwerpen van geavanceerde point-of-sale-systemen, het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor voorraadbeheer of het creëren van meeslepende winkelervaringen, techniek speelt een centrale rol bij het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is in de detailhandel.


2. Klantgerichte oplossingen:

Technische retailoplossingen zijn inherent klantgericht. Door gebruik te maken van engineeringprincipes in het ontwerpproces kunnen retailers producten en ervaringen creëren die naadloos aansluiten op de behoeften en voorkeuren van de klant. Van gebruiksvriendelijke interfaces in online winkelplatforms tot de optimalisatie van winkelindelingen voor een aangenamere winkelervaring in persoon, engineering zorgt ervoor dat retailoplossingen op maat worden gemaakt om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en deze te overtreffen.


3. Operationele efficiëntie:

Efficiëntie is het hart van elke succesvolle detailhandelsoperatie. Engineering biedt de hulpmiddelen en methodologieën om processen te optimaliseren, repetitieve taken te automatiseren en de algehele operationele efficiëntie te verbeteren. Dit kan op verschillende manieren tot uiting komen, zoals de implementatie van geavanceerde supply chain managementsystemen, real-time analyses voor datagestuurde besluitvorming en de integratie van slimme technologieën om voorraadbeheer te stroomlijnen. Het resultaat is een wendbaarder en responsiever ecosysteem voor de detailhandel dat zich snel kan aanpassen aan veranderingen in de markt.


4. Kostenoptimalisatie:

Goede engineeringpraktijken dragen bij tot kostenoptimalisatie in de hele waardeketen van de detailhandel. Door efficiënte ontwerp- en productiemethoden toe te passen, kunnen ingenieurs gebieden identificeren waar kosten kunnen worden bespaard zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dit komt niet alleen ten goede aan de detailhandelaar door het verbeteren van de winstmarges, maar biedt ook de mogelijkheid om kostenbesparingen door te geven aan de eindgebruiker, waardoor merkloyaliteit en concurrentievermogen op de markt worden bevorderd.


5. Duurzaamheid:

Bij Pan Oston staat milieubewustzijn hoog in het vaandel, waardoor engineering een cruciale rol speelt bij de ontwikkeling van duurzame retailoplossingen. Van milieuvriendelijke verpakkingsontwerpen tot energie-efficiënte winkelindelingen en de integratie van hernieuwbare technologieën, ingenieurs dragen bij aan het verminderen van de milieu-impact van de detailhandel. Door duurzame praktijken te omarmen, voldoen retailers niet alleen aan hun maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar spreken ze ook een groeiend segment van milieubewuste consumenten aan.


6. Aanpassingsvermogen aan technologische vooruitgang:

Het winkellandschap wordt voortdurend gevormd door technologische ontwikkelingen. Goede engineering rust retailers uit met het vermogen om zich naadloos aan te passen aan deze veranderingen. Of het nu gaat om de integratie van kunstmatige intelligentie voor gepersonaliseerde winkelervaringen, de toepassing van blockchain voor veilige en transparante toeleveringsketens of de implementatie van het Internet of Things (IoT) voor het realtime volgen van voorraden, engineering zorgt ervoor dat retailoplossingen voorop blijven lopen op het gebied van technologische innovatie.

/ Werken bij Pan Oston

Maak carrière bij Pan Oston

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Pan Oston? Onze recruiter staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en de perfecte match te vinden bij jouw talenten en ambities. Wil je de sfeer proeven en een kijkje nemen bij Pan Oston? Je bent altijd welkom voor een kop koffie!Bekijk vacatures
/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Engineering datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.