LOGISTIEK & WAREHOUSING
/ Logistiek & Warehousing

We zorgen ervoor dat je levering altijd op tijd is

In de snelle en dynamische wereld van Retail is het succes van installaties afhankelijk van efficiënte logistiek.  Het vormt de ruggengraat van een vlekkeloze levering zodat installatie op tijd kan plaatsvinden en een winkel gepland open kan. Vanaf het moment dat een klant besluit om een nieuwe installatie of renovatie te ondergaan, spelen logistiek en opslag een cruciale rol in het optimaliseren van het hele proces.


Bij Pan Oston hebben wij hier jaren ervaring mee en zo zorgt onze afdeling logistiek en warehousing ervoor dat dit allemaal soepel loopt. Samen met onze logistieke partners leveren wij in heel Europa. Daarbij gaan wij verder dan enkel het transport, samen met onze service afdeling en onze klanten schatten wij de situatie ter plekke in. Hierdoor ontstaat een gestroomlijnd proces die het leverings- en installatieproces minimaal onderbreken en elke installatie tot een succes maken.

/ Team Logistiek & Warehousing
Davy Broekhof Supply Chain Manager
Peter Sanders Manager logistics
Robbert Vaartjes Logistiek medewerker
Rick Groot Lipman Logistiek medewerker
Ronnie Wijnberg Logistiek medewerker
/ Logistiek & Warehousing in beeld
/ Werken bij Pan Oston

Maak carrière bij Pan Oston

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Pan Oston? Onze recruiter staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en de perfecte match te vinden bij jouw talenten en ambities. Wil je de sfeer proeven en een kijkje nemen bij Pan Oston? Je bent altijd welkom voor een kop koffie!Vacatures bekijken
/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Logistiek & Warehousing datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.