PROJECTMANAGEMENT
/ Over Projectmanagement

Goed projectmanagement is de sleutel tot succes

In het dynamische landschap van de Retail, waar consumentenvoorkeuren en markttrends snel evolueren, spelen succesvolle winkelinstallaties een cruciale rol in het verzekeren van het concurrentievermogen en de winstgevendheid van een supermarkt. Winkels en met name checkout-zones mogen niet stilstaan, want stilstand is verlies, waardoor bouw en verbouwingen van winkels vaak complexe installaties zijn. Bij Pan Oston weet onze projectmanagement afdeling dit perfect te coördineren door met verschillende belanghebbenden te communiceren en tijdlijnen en middelen effectief in te zetten.

/ Team Projectmanagement
Bauke Steenstra Project Manager
Han Hekkink Project Manager
Harry Schutte Project Manager
Jan Willem Nijland Project Manager
Martijn Laarman Project Manager
Raymond Kamphuis Project Manager
Ron IJmker Project Manager
Roy Evers Project Manager
Twan van Tongeren Project Manager
Susanne Smits Commercieel Projectcoördinator
Antoinette vd Loos Braakhekke Project Support
Bas Dijkman Project Support
Ellis Veldkamp Project Support
Karien Blom Commercieel Projectcoördinator
Magreet Boksebeld Project Support
/ Onze projectmangement principes

Projectmanagement van de tekentafel tot na installatie

Projectmanagement is niet slechts een procedurele formaliteit, maar een strategische vereiste voor succesvolle winkelinstallaties. Bij Pan Oston hebben wij een holistische aanpak, die samenwerking met belanghebbenden, budgetbeheer, risicobeperking en aanpassingsvermogen omvat. Dit zorgt ervoor dat winkelinstallaties met precisie en op tijd kunnen plaatsvinden. Om dit te doen houden we de volgende principes aan.


Goed stakeholder management

Bij installaties zijn talloze belanghebbenden betrokken, zoals architecten, aannemers, leveranciers en interne teams van de retailer. Pan Oston Projectmanagement biedt een gestructureerd kader om deze diverse groepen te coördineren en te beheren, zodat een naadloze samenwerking wordt gegarandeerd.


Timing & Planning

In de Retail is time-to-market een kritieke factor. Projectmanagement maakt het mogelijk om realistische tijdlijnen en mijlpalen te bewaken, waardoor een efficiënte uitvoering en een tijdige go-to-market strategie mogelijk zijn.


Resource optimalisatie

Door het bewaken van de project resources zoals engineering, inkoop, productie, transport en service verlopen installaties niet alleen soepel, maar worden ook de kosten in de gaten gehouden.


Kwaliteitsgaranties

Volgens de Pan Oston kwaliteit leveren is van belang binnen onze organisatie. Daarom kijkt het projectmanagement mee over het hele proces om deze kwaliteit te kunnen garanderen.


Flexibiliteit & Oplossingsvermogen

Projectmanagement biedt een flexibel kader dat iteratieve ontwikkeling en snelle aanpassingen aan veranderende eisen mogelijk maakt. Dit aanpassingsvermogen is cruciaal om te kunnen reageren op verschuivende markteisen of onverwachte uitdagingen die zich tijdens het installatieproces kunnen voordoen.


Evaluatie & Verbetering

We gaan verder dan de installatie en evalueren ook achteraf. Dit houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we in de toekomst een nog betere service kunnen aanbieden.


/ Projectmangement in beeld
/ Werken bij Pan Oston

Maak carrière bij Pan Oston

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Pan Oston? Onze recruiter staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en de perfecte match te vinden bij jouw talenten en ambities. Wil je de sfeer proeven en een kijkje nemen bij Pan Oston? Je bent altijd welkom voor een kop koffie!Bekijk vacatures
/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Projectmanagement datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.