SERVICE & INSTALLATIE
/ Service & Installatie

Uw checkout-zone altijd in top conditie

Een storing aan uw kassameubel of kassaband komt altijd ongelegen. Onderhoud aan uw checkout zone is daarom van belang om ervoor te zorgen dat uw winkel altijd op volle kracht kan blijven draaien. Om te garanderen dat uw checkouts, selfservice oplossingen en kiosken altijd in topconditie verkeren, staat ons service team met landelijke dekkingsgraad klaar om storingen, reparaties of (verplicht) preventief onderhoud snel voor u uit te voeren.


Service Contracten

Het service team van Pan Oston biedt u op maat gemaakte service contracten aan waarbij het volledige onderhoud en/of de reparatie van uw checkout zone door onze professionals wordt verzorgd. Niet alleen voor uw nieuwe checkouts, self-service oplossingen of kiosken kunnen wij service verlenen, ook uw reeds geïnstalleerde oplossingen kunnen wij in onze op maat gemaakte service contracten opnemen.


/ Team Service
Gert van den Heuvel Service Manager
Eric Roeland Service Manager
Richard Wijlage Service Manager
Aad van der Burg Service Coördinator
Sybren Veldhuizen Service Coördinator
Eugenie van Vemde Service Administration
/ Service & Installatie in beeld
/ Werken bij Pan Oston

Maak carrière bij Pan Oston

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Pan Oston? Onze recruiter staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en de perfecte match te vinden bij jouw talenten en ambities. Wil je de sfeer proeven en een kijkje nemen bij Pan Oston? Je bent altijd welkom voor een kop koffie!Bekijk vacatures
/ Contact

Vragen?

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

Bedankt!

We hebben je contactformulier ontvangen!
Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.

Download Service & Installatie datasheet

Bedankt voor de interesse in onze oplossing. Plan voor verdere vragen een adviesgesprek in met één van onze verkopers.