Edeka Endt kiest voor ONE checkout

Voor EDEKA Endt in Mönchengladbach heeft Pan Oston de nieuwe ONE checkouts mogen leveren. In korte tijd hebben beide partijen het project vorm kunnen geven om uiteindelijk een complete en moderne checkoutzone vorm te geven. De complete checkouts zijn onder andere voorzien van een product vending machine, smartsale, LED en display advertising.

EDEKA Endt is met recht een moderne supermarkt te noemen. De ruime opzet en trendy inrichting van een moderne markt zorgen voor een echte winkelbeleving. Deze lijn is voortgezet in de geleverde ONE checkouts, die zijn afgewerkt met houten betimmering van een lokale timmerman.

De checkouts zijn enthousiast ontvangen door zowel de medewerkers van EDEKA als de mensen die daar boodschappen doen. Bij deze overzichtelijke checkout is uitgegaan van reeds bewezen modulaire producten en materialen. De checkout heeft een bijzondere robuuste en natuurlijke uitstraling, doordat het meubel is afgewerkt met zowel staal als hout. De uitstraling van het meubel draagt hierdoor bij aan de vertaling van het moderne winkelconcept van EDEKA Endt.
 
deel
Edeka Endt Checkout Edeka Endt Mönchengladbach Edeka Endt Mönchengladbach Edeka Endt Kassa Edeka Endt Kassa PVM Edeka Endt Checkout EDEKA Endt Kassa
Ontdek meer
FØTEX
SPAR City Store
Globus Markthallen

STAY INSPIRED

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
Volg ons

ONS CONTACT

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
SEND