Pan Oston checkouts voor Globus Markthallen

Redesign checkouts Globus Markthallen
Volgend op het faillissement van de Duitse warenhuisketen REAL in 2020 heeft Globus Markthallen Holding 18 van de REAL vestigingen overgenomen. Deze REAL winkels zijn helemaal omgebouwd tot Globus Markthallen. Als onderdeel van de ombouw wilde Globus opnieuw kijken naar het front end van de winkels en is een aanbesteding uitgeschreven voor de levering van checkouts voor de nieuwe Globus Markthallen. In het kader van de aanbesteding heeft Globus Pan Oston benaderd om een aanbieding te doen voor de gevraagde kassameubels.

Modulaire en flexibele oplossing
Pan Oston heeft met een competitieve aanbieding voor de levering van kwalitatief hoogwaardige SLIM Checkouts uiteindelijk de aanbesteding voor de kassa’s bij Globus Markthallen gewonnen. De modulaire opbouw van de SLIM Checkouts maakte het mogelijk om een kassameubel te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij de gevraagde klantspecificaties. De SLIM Checkouts bieden veel flexibiliteit op het gebied van hardware-integratie, en de core-unit is compatible met de meeste software-oplossingen op de markt. Door het moderne en modulaire ontwerp konden de checkouts qua vormgeving helemaal in lijn gebracht worden met de look en feel van het winkelconcept van de Globus Markthallen.Kwaliteit en ergonomie
Globus Markthallen Holding (MH) was onder de indruk van de hoge kwaliteit van het geleverde prototype van de SLIM Checkout. Zo werd door Globus MH veel belang gehecht aan een goede ergonomie, de kassa moest prettige werkplek zijn voor de kassa-medewerkers. Bij het ontwerpen van checkouts wordt door Pan Oston veel aandacht besteed aan de ergonomische eigenschappen, zoals een goede zit- en stahoogte, voldoende voet- en knieruimte om met de stoel te kunnen draaien en beperkte reikafstanden die helpen bij het voorkomen van overbelastingsblessures.

Nauwe samenwerking, geweldig resultaat
Om te zorgen dat de levertijden en installatiedata voor de verschillende vestigingen werden gehaald hebben de projectmanagers van Pan Oston gedurende het gehele traject nauw contact gehouden met Globus MH. Daardoor konden alle winkels op de geplande data worden geopend. De vernieuwde winkels hebben meteen een uitstekende start gemaakt, op de openingsdagen hebben de Globus Markthallen recordaantallen bezoekers mogen verwelkomen.Over Globus Markthallen
Globus heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de toonaangevende detailhandelsbedrijven in Duitsland. Het is een van de weinige grote, onafhankelijke familiebedrijven in de Duitse detailhandel. Naast een totaal van 65 markthallen en 89 doe-het-zelfzaken in Duitsland omvat de GLOBUS Groep ook 27 winkels met een compleet assortiment, o.a. in Tsjechië, en twee doe-het-zelfzaken in Luxemburg.

Checkouts en kassameubels van Pan Oston
Dankzij het modulaire en flexibele ontwerp, zijn de checkouts en kassameubels van Pan Oston geschikt voor heel veel verschillende retailconcepten. Ben je benieuwd wat ze voor jouw winkel kunnen betekenen? Ons team van specialisten staat klaar om met jou mee te denken over de beste bestel- en afrekenoplossingen voor jouw winkel.
deel
Entree Globus MH Bedburg Kassameubels Globus MH Bedburg SLIM checkouts Globus MH Bedburg
Ontdek meer
Julia
Action
Hoogvliet

STAY INSPIRED

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen check-outs, selfservice en kiosken door Pan Oston te volgen.
Volg ons

ONS CONTACT

Vragen over onze check-outs, zelfservice oplossingen of kiosken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en we helpen u zo spoedig mogelijk verder.
v
 
SEND