QSR & Foodservice

Foodservice en de manier waarop we eten en drinken bestellen is enorm veranderd na de introductie van selfservice oplossingen. Vooral bestelzuilen en kiosken zijn populair binnen de fast-food scene; iedereen weet hoe ze werken, waardoor klanten de vrijheid hebben om op eigen wijze te bestellen. Maar u hoeft geen grote keten te zijn om kiosken te gebruiken; u kunt self-service ook in uw restaurant integreren!

Onze Oplossingen Klantervaring Bestellen & Betalen

HET CREËREN VAN DE JUISTE BELEVING

Geen wachtrijen meer die klanten irriteren en een stijlvolle, digitale presentatie van uw organisatie. Door zelfbestellingskiosken of -terminals op strategische plaatsen te plaatsen, helpt u uw klanten het maximale uit uw zelfbedieningsrestaurantervaring te halen:
 • Gebruik het als een pre-order en bestelpunt
 • Informeer uw klanten over aanbiedingen met cross- & upselling
 • Verhoog de efficiëntie in uw restaurant
 • Het personeel focust zich op de bereiding van eten en service aan de klant!
Al onze selfservice kiosken zijn modulair of volledig aanpasbaar. Met een modern design en vele personalisatiemogelijkheden kunt u de bestelzuil de look & feel geven, waarmee u een bestelervaring in uw restaurant creëert die volledig in lijn is met uw huisstijl. Zo bereikt u uw klanten met de juiste oplossing op het juiste moment en stimuleert u moeiteloos cross- en up-selling bij het bestellen van een maaltijd.

Ontdek onze oplossingenInfo aanvragen
KLANTEN GEVEN TOT 30% MEER UIT WANNEER ZE BESTELLEN MET EEN BESTELZUIL

Ervaring van klanten verbeteren

Gebruik een kiosk of bestelzuil om een extra touchpoint te creëren waarmee de  interactie met klanten kan worden aangegaan. Van een gepersonaliseerde begroeting tot de perfecte omnichannel ervaring, een selfservice bestelzuil maakt het mogelijk.

 • Gepersonaliseerde manier om eten & drinken te bestellen
 • Informatie over uw product en de ingrediënten
 • Extra contactpunt voor reclame
 • Verbeterde service

Offerte aanvragenGRATIS ADVIESGESPREK

Onze Oplossingen

ESSENCE Kiosk
ESSENCE Kiosk
BLUE FIRE Micro
BLUE FIRE Micro
ESSENCE SCO
ESSENCE SCO
ESSENCE Kiosk
ESSENCE Kiosk
BLUE FIRE Micro
BLUE FIRE Micro
ESSENCE SCO
ESSENCE SCO
ESSENCE Kiosk
ESSENCE Kiosk
BLUE FIRE Micro
BLUE FIRE Micro
ESSENCE SCO
ESSENCE SCO
ESSENCE Kiosk
ESSENCE Kiosk
BLUE FIRE Micro
BLUE FIRE Micro
ESSENCE SCO
ESSENCE SCO

Eenvoudig bestellen & betalen

Gebruik een bestelzuil of kiosk om uw klanten optimaal van dienst te zijn. Als herkenningspunt voor bestellingen kunt u uw klanten snel helpen, met een verbeterde persoonlijke ervaring, waardoor de klanttevredenheid stijgt.

 • Pre-order of ter plaatse bestellen
 • Betaal met contant geld, kaart of contactloos
 • Scan moeiteloos barcodes, QR-codes of klantenkaarten

Offerte aanvragenGRATIS ADVIESGESPREK

BESTELZUILEN ZIJN VAN DEZE TIJD

Onze maatschappij wordt steeds meer zelfvoorzienend en selfservice oplossingen worden de norm in veel markten. Nu mensen gewend raken aan on-demand service komt het hebben van bestelzuilen in uw restaurant tegemoet aan deze behoefte. Begin daarom nu met het integreren van bestelzuilen of kiosken in uw bedrijf en profiteer van de voordelen van selfservice gebruik van zelf-bestelling om uw bedrijf te laten profiteren
 • Geef klanten een persoonlijke bestelervaring
 • Verminder wachttijden en wachtrijen
 • Verbeter de nauwkeurigheid en efficiëntie van bestellingen
 • Hogere gemiddelde aankoop per klant
Onze interactieve kiosken en zuilen zijn modulair en van hoge kwaliteit. Investeert in een duurzame oplossing die niet alleen weinig onderhoud nodig heeft, maar ook moeiteloos te implementeren is met onze Plug & Play service. Al onze oplossingen zijn software- en hardware-onafhankelijk, waardoor u veel keuzevrijheid heeft als het om configuratie van de bestelzuil gaat.

Concentreer u op het creëren van een geweldige foodservice door klanten in uw restaurant zelf te laten bestellen. Bezoek Pan Oston en ontdek welke food-ordering bij uw restaurantbedrijf past! Bekijk onze oplossingen op deze pagina of vraag vrijblijvend informatie of advies aan. Onze specialisten denken graag met u mee.

Ontdek onze oplossingenInfo aanvragen

Neem contact op!

Overtuigd van de mogelijkheden die selfservice biedt? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
 
SEND

Meer ontdekken

Pelckmans
Knauber
Detail 4 Retail