BLUE FIRE

Veranderende marktomstandigheden vragen om innovatieve oplossingen. Met de interactieve BLUE FIRE kiosken bent u klaar voor de toekomst. Door het subtiele en tijdloze design zijn de BLUE FIRE kiosken breed inzetbaar als digitale receptie, informatie- en bestelzuil. Of het nu om Gaming & Betting, hospitality, Retail of restaurant omgeving gaat, BLUE FIRE kiosken bieden de oplossing.

Functioneel & stijlvol

Simplicity is the ultimate form of sophistication**Leonardo Da Vinci

Design & Branding

Met de Red Dot Award bekroonde BLUE FIRE verbetert u uw klantinteractie, service, binding en verkoop. Dankzij het unieke design trekt uw selfservice punt altijd de aandacht en verbetert het de klantbeleving en doorstroming. Daarnaast zijn onze kiosken aan uw branding aan te passen door het aanbrengen van huisstijl kleuren of wrappen van beelden en reclame op de behuizing.

Service & Onderhoud

Bij de ontwikkeling van de BLUE FIRE kiosklijn is de nadruk gelegd op servicevriendelijkheid. Hierdoor is het eenvoudig om de componenten te vervangen of service te verrichten aan een kiosk. Door slim design zijn bijna alle componenten toegankelijk via de voorzijde van de kiosk. Waardoor service monteurs snel bij de verschillende cruciale onderdelen voor onderhoudswerkzaamheden kunnen komen.

Voor elke markt

Of u nu op zoek bent naar een bestel- , betaal- of informatiezuil, de BLUE FIRE kiosklijn is zo ontworpen dat elke basis configuratie makkelijk is aan te passen aan de functie van de eindgebruiker. Door de slimme en modulaire integratie van hardware en software is het mogelijk om uw klanten in elke situatie een unieke gebruikservaring te geven. En dankzij het unieke design is de BLUE FIRE kiosk perfect voor de integratie in omnichannel bij elke organisatie. Ongeacht u een restaurant, informatiepunt, registratie of betaal terminal heeft, voor elke situatie is er een BLUE FIRE.

Familieleden

BLUE FIRE Compact

De BLUE FIRE Compact is het instapmodel van de award winnende BLUE FIRE Familie. Deze efficiënte kiosk heeft een nog kleinere footprint dan zijn grotere broer, de BLUE FIRE Prime. De Compact is geschikt als digitale receptie, bestel-, of informatiezuil. Daarnaast is het mogelijk om uw webshop er op weer te geven om uw assortiment ter plaatse uit te breiden.

Ook bij de BLUE FIRE Compact zijn de interactievlakken intuïtief en ergonomisch gepositioneerd. De BLUE FIRE Compact is naargelang de functionele wensen flexibel uit te rusten met verschillende hardware componenten.

Informatie aanvragen

BLUE FIRE Prime

Ontdek de BLUE FIRE Prime Kiosk, deze interactieve kiosk is krachtig in zijn eenvoud. De basis configuratie is per marktsegment functioneel aan te passen. Door de toepassing van slimme naadloos geïntegreerde hard- en software componenten biedt u uw klanten een geheel eigen gebruikerservaring. Dit unieke en frisse design past uitstekend in uw omnichannel organisatie en is de ideale oplossing voor zelfbediening.

Informatie aanvragen

BLUE FIRE Fast Order

De BLUE FIRE Fast Order is speciaal ontworpen als bestelzuil voor selfservice-restaurants. De kiosk is de perfecte manier om de interactieve processen met uw klant te versnellen op een intuïtieve manier. Door de juiste hardware- en softwarecomponenten te combineren kunt u uw klanten een unieke beleving bieden tijdens het bestellen van hun menu.

Informatie aanvragen

BLUE FIRE Micro

Ontworpen als een kiosk met minimale voetoppervlak voor op uw counter of bar is de BLUE FIRE Micro ideaal als zelfbestellings-, pre-order-, pick-up-, ticketing-, registratie- of zelfbetalingsterminal voor restaurants, winkels en bedrijven.

Ondanks het kleine formaat is de Micro veelzijdig in te zetten. De verschillende modellen kunnen worden uitgerust met verschillende hardwarecomponenten om er voor te zorgen dat deze voldoen aan de functionaliteit en vereisten voor uw onderneming.

Informatie aanvragen
0%

    Overtuig uzelf

    Starbucks
    Pelckmans
    Knauber