Maatwerk

Een toenemende focus op beleving en specifieke klantwensen zorgt ervoor dat onze klanten op zoek zijn naar een op maat gesneden oplossing in hun winkel-, restaurant- of serviceconcept te integreren. De Consultancy & Design afdeling van Pan Oston is er op gericht om u te helpen met vooruitgang op dit gebied. Dankzij jarenlange ervaring weten onze ervaren designers en engineers elk idee om te zetten naar een sterk en functioneel design.

De kracht van maatwerk

Good design is thorough, down to the last detail.**Dieter Rams

Slim & modulair design

Slim en modulair engineeren is onze kracht. Door zo goed mogelijk om te gaan met de beschikbare materialen is Pan Oston in staat om flexibele meubelen te ontwikkelen. Alle klantwensen worden meegenomen om een functioneel design te maken dat volledig in de winkelformule past. Daarnaast weet onze award winnende designafdeling als geen ander hoe functie en modern design samen gaan, wat resulteert in een oogstrelend resultaat.

De Perfecte Balans

Het vinden van de juiste balans tussen functionaliteit, design en de wensen van de klant vergt een uiterst oog voor detail. Bij Pan Oston kunt u daarom rekenen op een team van professionals dat jarenlange ervaring heeft met het ontwerpen, vervaardigen en installeren van checkout, selfservice en kiosk oplossingen van hoge kwaliteit. Of de focus nu ligt op branding, functionaliteit of prijs-kwaliteit, Pan Oston denkt in elke stap van het proces mee en geeft advies op basis van de meest actuele trends. Naast trends word, zonder afbreuk te doen aan alle eisen van het te ontwerpen meubel, rekening gehouden met de meest recente wet- en regelgeving.

Voor elke markt

Elke markt heeft zijn eigen wensen en eisenpakket, zo zien we dat de retailmarkt zich vaak richt op diverse gebruikers en de processen ervan, terwijl het in de Quick-Serve-Restaurants gaat om unieke en herkenbare branding gecombineerd met eenvoudige mogelijkheid tot bestellen. Door de jaren heen heeft Pan Oston zich alle kwaliteiten eigen gemaakt waardoor wij nu gespecialiseerd zijn in verschillende markten. Naast de Retail branche, waar we al 50 jaar actief zijn, hebben we ook sterke concepten geleverd in de zorg waar service en gebruiksvriendelijkheid voorop staan en in de Gaming & Betting branche, waar een onderscheidende branding het verschil maakt.

Maatwerk oplossingen

Marks & Spencer

Bij Marks & Spencer staat kwaliteit voorop. Pan Oston is er dan ook trots op dat wij al jaren leverancier zijn van deze Britse food en non-food retailer. Naast het leveren van checkouts, zelfscan oplossingen en impuls meubelen zijn er speciale counters gemaakt voor de verschillende "foodcourts" die het bedrijf heeft.

Informatie aanvragen

Tipico Betting terminal

Voor het Duitse Tipico heeft Pan Oston al meer dan 5000 betting terminals geproduceerd. De exclusief voor Tipico gemaakte kiosk is beschikbaar in meerdere varianten en volledig door onze eigen design afdeling ontwikkeld.

Informatie aanvragen

Plus Briljant 2.0

Voor Plus heeft Pan Oston een volledige familie lijn mogen ontwikkelen voor de nieuwste formule van het supermarkt concern. Onder de naam Plus Briljant 2.0 is een stoere lijn met checkout, zelfscan oplossing (SCO) en uitgiftewand voor handscanners neergezet die klaar is voor de toekomst.

Informatie aanvragen

'Scandanavian design'

Voor het Zweedse staatsbedrijf Systembolaget heeft Pan Oston een checkout ontwikkeld. Aangezien de retailer ruim 100 transacties per uur heeft is bij het design goed nagedacht over de doorstroom van klanten. Verder moest er rekening gehouden worden met landelijke regelgeving om een meubel te kunnen maken dat volgens de wet toelaatbaar zou zijn.

Informatie aanvragen
0%

    Overtuig uzelf

    AD Delhaize
    Spar
    HEMA