Bakkerij to Go!

Begin met het aanbieden van bakkersproducten & koffie "to-go" op een efficiënte, snelle en klantvriendelijke manier door een oplossing voor zelfbediening aan uw bakkerij toe te voegen. Onze op maat gemaakte bestelkiosken voor bakkersproducten is ideaal om de klantenstroom in uw bakkerij of lunchcorner te versnellen.

Onze Oplossingen EXTRA TOUCHPOINTS Bestellen & Betalen

DE JUISTE BAKKERIJ-ERVARING CREËREN

Nu de convenience trend steeds meer terrein wint, staan traditionele bakkerijen voor een keuze: een convenience-gedreven winkelervaring bieden of het risico lopen klanten te verliezen. Het gebruik van een zelfbestellingsoplossing voor uw bakkerij kan helpen dit dilemma op te lossen. Door een stijlvol, digitaal touchpoint voor bestellen en betalen toe te voegen, verhoogt u de klantervaring, versnelt u de klantenstroom en elimineert u wachtrijen. Plaats daarom een bestelzuil of -terminal op strategische locaties en haal het maximale uit zelfbediening in uw bakkerij:
 • Een extra touchpoint voor bestellen en betalen
 • Informeer uw klanten over geweldige aanbiedingen
 • Pas cross- & upselling toe
 • Verminder wachtrijen en wachttijd
 • Verhoog de efficiëntie in uw bakkerij
 • Verbeter de klantervaring
Ontdek onze oplossingenInfo aanvragen
KLANTEN GEVEN TOT 30% MEER UIT WANNEER ZE BESTELLEN MET EEN BESTELZUIL

Extra Touchpoints

Gebruik een kiosk om een extra touchpoint te creëren waarmee u interactie kunt hebben met uw klanten. Van een gepersonaliseerde begroeting tot de perfecte omnichannel ervaring, een bestelzuil of kiosk maakt het mogelijk.

 • Gepersonaliseerde manier om eten & drinken te bestellen
 • Informatie over uw product en de ingrediënten
 • Extra touchpoint voor reclame
 • Betere service

Offerte aanvragenGRATIS ADVIESGESPREK

Onze Oplossingen

ESSENCE SCO
ESSENCE SCO
BLUE FIRE Micro
BLUE FIRE Micro
ESSENCE Kiosk
ESSENCE Kiosk
ESSENCE SCO
ESSENCE SCO
BLUE FIRE Micro
BLUE FIRE Micro
ESSENCE Kiosk
ESSENCE Kiosk
ESSENCE SCO
ESSENCE SCO
BLUE FIRE Micro
BLUE FIRE Micro
ESSENCE Kiosk
ESSENCE Kiosk
ESSENCE SCO
ESSENCE SCO
BLUE FIRE Micro
BLUE FIRE Micro
ESSENCE Kiosk
ESSENCE Kiosk

Eenvoudig bestellen & betalen

Gebruik een pre-order kiosk om uw klanten optimaal van dienst te zijn. Als herkenningspunt voor bestellingen kunt u uw klanten snel helpen, waardoor ze een betere persoonlijke ervaring hebben.

 • (Vooruit)bestelling
 • Betaal met contant geld, kaart of contactloos
 • Scan moeiteloos barcodes, QR-codes of klantenkaarten  

Offerte aanvragenGRATIS ADVIESGESPREK

VOLLEDIG AAN TE PASSEN BAKKERIJ ERVARING

Al onze selfservice kiosken zijn modulair of volledig aanpasbaar. Met een modern design en vele personalisatiemogelijkheden kunt u de besteloplossing de look & feel geven, waarmee u een self-service ervaring creëert die volledig in lijn is met uw huisstijl & winkelformule. Zo bereikt u uw klanten met de juiste oplossing op het juiste moment en stimuleert u moeiteloos cross- en up-selling bij het bestellen en betalen van producten.Is uw bakkerij klaar voor de nieuwste generatie consumenten? Ontdek bij Pan Oston welke selfservice kiosken en kiosken bij u passen! Bekijk onze oplossingen op deze pagina of vraag vrijblijvend informatie of advies aan. Onze specialisten helpen u graag verder. 

Info aanvragenAdviesgesprek plannen

Neem contact op!

Overtuigd van de mogelijkheden die selfservice biedt? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
 
SEND