Essence

De uiterst flexibele ESSENCE is ontwikkeld om het interactieve klantproces op de meest intuïtieve manier mogelijk te ervaren. Met een modulair en op componenten gebaseerd design dat kan worden aangepast aan de behoeften van uw klant is de ESSENCE in elke situatie in te zetten. Dit maakt het de meest flexibele selfservice-oplossing op de markt, klaar voor checking out, zelf-ordering, registratie en nog veel meer.

Functioneel & stijlvol

The essence of self-service

Hardware & Software onafhankelijk

Geeft uzelf volledige controle en configureer een unieke oplossing voor u en uw klanten. Om toekomstbestendige oplossingen te creëren word hardware vaak aan de hand van uw softwarevereisten geconfigureerd. Op basis van deze filosofie hebben we de ESSENCE ook ontworpen. Met hoge eisen voor specifieke klantoplossingen is de all-in-one oplossing compatibel met de meest gangbare hardware en software van de Retail kwaliteit op de markt. Hierdoor heeft u een ruime keuze en kunt u flexibel omgaan in het samenstellen van hardware en software.

COMPONENT BASED

Het op componenten gebaseerde ontwerp van de ESSENCE maakt het eenvoudig omwisselen van hardware eenvoudig en kostenefficiënt. De ESSENCE is onderverdeeld in verschillende modules om alle hoofdcomponenten gemakkelijk te kunnen bereiken. Het voordeel hiervan is dat u afzonderlijke componenten kunt repareren of upgraden zonder dat u andere hardware hoeft te vervangen.

SUPPORT MEUBELEN

Haal met ondersteunende meubels het maximale uit de flexibiliteit van de ESSENCE. Naast standaard montage op balies of aan de wand is er een standaard assortiment aan ondersteunende meubelen zoals een voetstuk, product- of mandjes schappen om de ESSENCE aan te passen aan de behoeften van uw klant. Of werk samen met ons ervaren team om een op maat gemaakt ondersteuningsmeubel te creëren dat uniek is voor uw winkel.

MAATWERK VOOR UW WINKEL & MERK

Door de toenemende vraag naar merkbeleving in een de winkelomgeving verdient uw check-out zone meer dan ooit extra aandacht. Daarom is de ESSENCE ontworpen om volledig aanpasbaar te zijn te zijn, waardoor u een unieke oplossing voor uw winkel en merk kunt creëren. Onze eigen coatingafdeling spuit uw oplossing in elke denkbare kleur. Bovendien is de ESSENCE dankzij zijn modulaire onderdelen uitermate geschikt voor het aanbrengen van sublimatie of wrapping, een techniek die een meer persoonlijke en exclusieve uitstraling geeft.

Familieleden

ESSENCE SCO

De ESSENCE SCO is de essentiële kern van onze flexibele oplossingen voor zelfbediening. Integreer de all-in-one unit in uw huidige toonbank of plaats hem aan de muur voor optimale inzet van vloeroppervlakte. De selfservice oplossing is ideaal voor gebruik als betaalpunt of self-checkout in supermarkten, benzinestations en veel meer.

Informatie aanvragen

ESSENCE BASKET SCO

Een essentiële totaaloplossing voor winkelmandjesklanten die hun producten op een vlotte manier zelf willen afrekenen. De vrijstaande oplossing op sokkel is voor bediening op de juiste hoogte geplaatst. De twee plateaus, die in hoogte verstelbaar zijn, zijn geschikt voor gebruik van verschillende formaten mandjes. Hierdoor is het mogelijk om de ESSENCE BASKET SCO af te stellen aan het gebruik in uw winkel.

Meer informatie

ESSENCE EXPRESS SCO

Creëer een optimale klantenstroom in uw winkel met behulp van onze ESSENCE Express SCO. Gemaakt om te passen in kleinere winkels zoals stadsmarkten, benzinestations of boekhandels, is het de ideale combinatie van reclame en winkelen. Gebruik het grote Full HD-touchscreen om belangrijke informatie of aantrekkelijke advertenties weer te geven om uw klanten binnen te halen. En profiteer van pre-order-, cross-selling- en betalingsmogelijkheden door de juiste hardware-opties toe te voegen.

Meer informatie

ESSENCE KIOSK

De ESSENCE kiosk is een ideale oplossing voor zelfbedieningsrestaurants en bars. Het maakt het mogelijk om pre-order, up- & cross-selling en betalingsmogelijkheden vlot te integreren in een klantvriendelijke oplossing. Het is een perfecte methode om uw interactieve klantprocessen op een intuïtieve manier te versnellen. Door de juiste hardware- en softwarecomponenten te combineren, biedt u uw klanten een unieke beleving bij het bestellen.

Let's Talk

ESSENCE WALL-MOUNTED KIOSK

Een aan de muur bevestigde ESSENCE is een multifunctionele optie voor zelfbediening. De mogelijkheid om het in uw muur te integreren maakt het mogelijk om de oplossing naadloos te laten aansluiten met de look & feel van uw winkelomgeving. Gebruik de ESSENCE als betaalterminal, informatiepunt of voor narrowcasting. Het is een geweldige oplossing wanneer u ruimte wilt besparen en toch alle functionaliteiten van een SCO oplossing in uw winkel wilt aanbieden.

Meer informatie
0%