Slim

De SLIM is de meest complete familielijn voor het inrichten van uw checkout zone. Dankzij het modulaire ontwerp, gebaseerd op jarenlange ervaring en ontwikkeling, sluiten de verschillende checkout-, selfscan- en selfservice-oplossingen naadloos aan op de behoeften van elke retailer.
Ongeacht of u een afrekenpunt in uw supermarkt, een klein betaalpunt in een city store of een complete front-end wilt inrichten: met de SLIM is het mogelijk.

Functioneel & stijlvol

MODULAIR & FLEXIBEL

De variatie bij de SLIM is bijna eindeloos dankzij de modulaire opbouw van de volledige familie lijn. Zo is het mogelijk om de verschillende oplossingen van de SLIM op een flexibel in uw front-end te integreren. Door het kiezen van de juiste meubelmix is het mogelijk om aan de wensen te voldoen van elk klanttype of winkelconcept. Hierdoor is de familielijn uiterst geschikt voor het integreren in verschillende marktsegmenten waaronder supermarkten, non-food Retail, tuincentra en bouwmarkten. Van traditionele checking out tot en met zelf-scan en selfservice, de SLIM familie kan elke uitdaging aan.

SLIMME HARDWARE INTEGRATIE

Voorkom problematische hardware integratie dankzij met de SLIM. Als hardware onafhankelijke oplossing is bij het ontwerpen rekening gehouden met de meest gangbare hardware waaronder pc’s, scanners, pin terminals en bon printers op de markt. Daarnaast zijn nieuwe oplossingen op flexibele wijze in te passen dankzij de modulaire opbouw, wat het inpassen van toekomstige hardware vergemakkelijkt.

VOLLEDIG CUSTOMIZABLE

Door de toenemende vraag naar merkbeleving in de Retail omgeving verdient uw checkout zone meer dan ooit extra aandacht. Een perfect in uw concept en huisstijl passende oplossing zorgt, naast een goede uitstraling, voor een betere winkelervaring. Dankzij het modulaire design is elk meubel in de SLIM familie volledig aan te passen, zodat deze aansluit bij de door u gewenste look & feel.

FUTURE PROOF

De SLIM is ontwikkeld om een oplossing te bieden voor elke Retail omgeving. Het volledige spectrum aan front-end meubelen geeft u de maximale vrijheid om uw winkel in te richten op de wensen van uw huidige klanten. Daarnaast is het modulaire design zo opgebouwd dat toekomstige ontwikkelingen van de SLIM, zoals bijvoorbeeld IoT technologieën, snel en eenvoudig toe te passen zijn. Hierdoor kan uw Front-End op elk gewenst moment uitgebreid of aangepast worden.

Familieleden

SLIM SCO

Bied uw zelfvoorzienende klanten de juiste afrekenopties door één of meerdere SCO’s samen te voegen in een “zelf-scanplein”. Ondanks zijn formaat is in dit compacte zelf-scan meubel de zelfde hardware geïntegreerd als in een reguliere checkout. Hierdoor hoeft u niet in te leveren op prestatie en is uw front-end flexibel in te richten.

Meer informatie

SLIM Express SCO

Kies voor een minimale footprint zonder in te leveren op functionaliteit. De SLIM Express SCO is het ideale zelf-scan meubel voor winkels met een klein oppervlakte, zoals city stores, boekhandels of postkantoren. Door de SLIM Core is het integreren van onafhankelijke hardware componenten zoals scanners, bon printers en pin terminals eenvoudig.

Meer informatie

SLIM Express

De SLIM Express is een goede selfservice aanvulling in de service omgeving van uw winkel. Dankzij zijn kleine footprint en herkenbare touchpoints is het de ideale manier om uw klanten te voorzien van een selfservice order-, pre-order-, ticketing of informatiepunt. Tevens is de EXPRESS eenvoudig om te bouwen naar een SCO middels het toevoegen van een modulair plateau. Hierdoor is het mogelijk om snel en flexibel uw front-end aan te passen aan de behoeften van uw klant.

Meer informatie

SLIM Cradle Wall

Scan-as-you-shop door middel van een handscanner is de laatste jaren steeds populairder geworden. Om het mogelijk te maken dat uw klanten met een handscanner kunnen shoppen completeert de SLIM Cradle Wall de flexibele SLIM family. Bij deze uitgiftewand kunnen klanten een handscanner oppikken of inleveren om al winkelend alle producten te scannen, waarna er snel en eenvoudig op een SCO of Express SCO kan worden afgerekend.

Meer informatie

SLIM Merge

Vergroot de doorstroom van uw klanten op een intuïtieve wijze door met deze unieke combinatie bandkassa en SCO. De slimme opbouw van de MERGE maakt het mogelijk dat één medewerker zowel de controle en bediening van de SCO’s en bandkassa op zich kan nemen. Hierdoor is het mogelijk met een beperkte footprint op efficiënte wijze uw klantenstroom van kleine en grote boodschappen kunt scheiden, waardoor er vloeroppervlakte vrij komt dat voor verkoop kan worden ingezet.

Meer informatie

SLIM Checkout

Geef uw front-end een uniforme uitstraling die naadloos aansluit bij de customer journey van uw klanten met de SLIM Checkout. Als onderdeel van de SLIM family is de Checkout een veelzijdige bandkassa die zeer breed inzetbaar is. Het modulaire design geeft de flexibiliteit om het kassameubel aan te passen, zodat deze overeenkomt met de door u gewenste look & feel. Terwijl herkenbare touch-points, zoals onze Core en Smart LED, de doorstroom en ervaring van klanten verbeterd. Bij het ontwerpen van de SLIM Checkout is ook rekening gehouden met een flexibele integratie van hardware. Dit maakt het niet enkel mogelijk om onafhankelijke hardware in te bouwen, maar vergemakkelijkt ook het toepassing van nieuwe technologie. Kortom, de SLIM Checkout is een veelzijdige én toekomstbestendige oplossing die voldoet aan op de behoeften van elke retailer.

Meer informatie

SLIM Access

De SLIM Access assisteert u in het waarborgen van het maximaal aantal bezoekers in uw pand. Het flexibele design zorgt ervoor dat het product in te zetten is in winkels, kroegen, sportkantines, bibliotheken, toiletruimtes of andere openbare ruimtes. Door middel van dit toegangssysteem zorgt u ervoor dat de RIVM richtlijnen gehandhaafd worden en boetes of gedwongen sluitingen voorkomen worden.

Meer informatie
0%